29 / 04 / 2024

KİDS TEENS genç odası

KİDS TEENS genç odası

Birbirinden eğlenceli ve şık tasarım mobilyalar ile çocuklara hayallerindeki odaları sunan, çocuk ve genç odalarının yeni yıldızı Kids & Teens’te çok özel bir kampanya başladı.

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Çıraklık Sürecindeki Gençlerin Emeklilik Haklarına Kavuşması Yakın mı?

EYT düzenlemesinin ardından çıraklık sürecindeki çalışanlar için de emeklilik düzenlemelerinin yapılması planlanıyor. Çıraklık sürecinde olan bireylerin emeklilik durumu hükümetin aldığı karara bağlı olacak. SGK’dan ise staj ve çıraklık sigortası için son tablo hazırlandı. 

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Alaattin Kadayıfçıoğlu Çeşme'de iki ev kiraladı!

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Kocaeli Körfez Akademi Lise için geri sayım başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor.

İzmir'deki günlük kiralık evde 1 genç öldü!

İzmir Buca’da uyuşturucu hap satın alan 4 gençten ikisi gittikleri günlük kiralık evde fenalaştı. Evdeki gençlerden Oğuzhan Değirmenci hayatını kaybetti.

Kocaeli Körfez'e Akademi Lise müjdesi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini ekleyecek.

Ankara'ya metrobüs geliyor!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Millet Kıraathanesi'nde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak'' diye konuştu.

Kütahya Diyanet Gençlik Merkezi açıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Müftülüğüne bağlı Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Ankara'ya yeni gençlik merkezi inşa edildi!

Başkentteki yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlik merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Ankara Millet Bahçesi için çalışmalar 2019'da başlayacak!

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Avrupa'nın en büyüğü olacak Ankara Millet Bahçesi'yle ilgili açıklamalarda bulundu. İşler, dev park alanı için çalışmalara 2019'da başlanacağını söyledi.

KİDS TEENS genç odası Haberi

KİDS TEENS genç odası

Eylül ayı boyunca devam edecek olan kampanya ile Kids&Teens’in hepsi birbirinden özel tasarımlarına KDV indirimiyle sahip olabilirsiniz.


Üstelik kampanya dahilinde Kids&Teens’ten yapacağınız 1500 TL ve üzeri alışverişlerinizde, Türkiye’de ilk defa kız ve erkek çocuklara özel olarak dizayn edilen erkeklere Adventure, kızlara Lovely Young yatak hediyeniz de var.


Dünyanın 45 ülkesinde Disney ile lisans anlaşması bulunan Kids&Teens markası ile çocuklarınızı Disney’in eğlenceli ve sihirli dünyası ile de buluşturabilirsiniz. Çocukların hayal dünyasından ilham alınarak tamamı özel olarak tasarlanan Kids&Teens koleksiyonunda, 2’si orijinal Disney lisanslı olmak üzere, 10 Çocuk&Genç Odası serisi tüketicinin beğenisine sunuluyor. Çocuklarınıza bu renkli dünyanın kapılarını açmak için Kids&Teens’in özel kampanyasını kaçırmayın, tüm ürünlere KDV İNDİRİMİ ve dilerseniz Bonus Card’a 1 peşin 9 taksit fırsatıyla sahip olun… Çocuklarınıza okul öncesi çok...