29 / 07 / 2024

kiğılı çin şubesi

kiğılı çin şubesi

Mısır'daki askeri darbe sebebiyle Türk firmaları birbiri ardına ülkeden çekiliyor. Son olarak Kiğılı giyim firması da Mısır'daki ünlü alışveriş merkezlerinde bulunan 3 dükkanını kapattı. Kiğılı firması Mısır'dan tamamen çekiliyor..

Kiğılı babalar gününe özel indirimlerini duyurdu! Takım elbiselerde yüzde 50 indirim! Babanızı Kiğılı ile donatın!

Babalar Günü yaklaşırken pek çok giyim markası kampanyalarını duyurdu. Bu markalar içerisinde Kiğılı de yer alıyor. Birbirinden farklı indirimleri babalar günü için sizlere sunuyor. İşte detaylar!

Kiğılı’da Artısı Bol Yaz Fırsatları için son günler! İşte Kiğılı 8 Eylül 2022 fiyatları

Kendini, “çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercih ettiği Türkiye’nin erkek giyim markası” olarak tanımlayan Kiğılı’da yaz sezonu indirimleri için son günlere giriliyor.  

Abdullah Kiğılı'dan yeni nesil smokinler

Erkekler de şık olmayı seviyor ve özel günlerde smokin tercih ediyor. Tüm gözleri üzerlerine çekmeyi seven erkekler için Abdullah Kiğılı yaz aylarına uygun bunaltmayan smokin serisi hazırladı.

Türkiye Kızılay Derneği Konya kat karşılığı inşaat ihalesi 13 Haziran'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı, Konya'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Açık artırma ihalesi 13 Haziran'da gerçekleşecek..

Konya Karatay'da kat karşılığı inşaat ihalesi 4 Nisan'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı tarafından Konya iline bağlı Karatay İlçesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor...

Abdullah Kiğılı: Türkiye'de AVM denizi bitti!

Sektörün deneyimli ismi Abdullah Kiğılı, terör olayları, turist sayısındaki düşüş ve darbe kalkışmasından etkilenen perakende sektörü için acil önlem alınması gerektiğini dile getirdi.

Kiğılı İnşaat Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiğılı İnşaat Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Nuri Kığılı ve Yaşar Katmer ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Kat karşılığı inşaatta arsa sahibine kesilecek fatura!

Arsa sahipleri, arsaları üzerinde bina inşa etmeye karar vermeleri halinde müteahhit kişi veya kişiler ile anlaşma yapabiliyor. Peki, Kat karşılığı inşaatta arsa sahibine kesilecek fatura nasıl olmalıdır?

Kiğılı Çin'de 3 mağaza daha açacak!

Geçtiğimiz günlerde Makedonya’nın başkenti Üsküp’te mağazasını açan Kiğılı, yeni sezonunu da Üsküp Fashion Week’te düzenlenen bir defile ile tanıttı. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Çin’de 3 mağaza daha açılacağını belirtti.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi damga vergisi ödenir mi?

Damga vergisi, kişiler veya kuruluşlar arası hukuki işlemlerin geçerliliğini belgeleyen kağıtlardan alınan vergi olarak ifade ediliyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi damga vergisi ödenir mi?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi ayıp ihbarı!

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, müteahhit kişi veya firma ile arsa sahibi arasında imzalanıyor. Müteahhitin sözleşmede belirtilen malzemelere göre inşaat yapmaması halinde ihbar yapılabiliyor. İşte kat karşılığı inşaat sözleşmesi ayıp ihbarı..

Kiğilı Çin'deki mağaza sayısını 4'e çıkaracak!

2014'te yüzde 22 büyüyen Kiğılı, bu yıl gözünü yurtdışına dikti. Çin'de iki olan mağaza sayısını yıl sonunda dörde çıkarmayı planladıklarını söyleyen CEO Suerdem, "300 milyon zenginin yaşadığı Çin, bizim için çok cazip bir pazar" dedi

Kat karşılığı inşaat sözleşmesine kentsel dönüşüm eklenirse ne yapılır?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper'in bugün ki köşe yazısında kat karşılığı inşaat sözleşmesine kentsel dönüşüm eklenirse ile ilgili okuyucusunun sorusunu cevaplandırıyor. İşte Tamer Heper'in köşe yazısı;

kiğılı çin şubesi Haberi

kiğılı çin şubesi

Hazır giyimin öncü firmalarından Kiğılı, Kahire'nin ünlü alışveriş merkezlerindeki 3 mağazasını kapattı. Şirket ülkeden tamamen çekildi APRCE'de stand acacak Hilal Suerdem Hazır giyimin öncü markalarından Kiğılı, askeri darbenin yaşandığı Mısır'dan çekildi. Şirket, seçimle işbaşına gelen hükümeti deviren darbecilerin yarattığı kaos ortamı nedeniyle Kahire'nin en gözde AVM'lerinden Citystars, Golf City Mail ve Mail of Arabia'daki 3 mağazasını kapattı. 


CİROLAR HIZLA DÜŞTÜ 


Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem, "Oradaki franchise temsilcimiz siya sal sıkıntılar yaşıyor. Ciromuz hızla düşüyordu. 5 yıldır iş yaptığımız Mısır'dan çekilmek zorunda kaldık" dedi. 


Öte yandan Citystars'ta mağazası olan Koton'un Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz da, buradaki operasyondan mutsuz olduklarını söyledi. Yılmaz, "Franchise temsilcimiz profesyonelliğiyle ilgili sorunlarımız var. Ciromuz düşüyor" diye konuştu. 


KİĞILI, 23-26 Eylül'de İstanbul'da gerçekleşecek Asya Pasifik Perakende Kongresi ve Fuan'nda (APRCE)...