03 / 05 / 2024

Kiğılı çin\'de

Kiğılı çin\'de

Türk markaların en çok girmek istediği Çin'e ilk adımı Kiğılı attı. Çin'in en işlek şehirlerinden Guangzhou'ya üç showroom açan firma, Çinli ve Türk ortakla eylülde ilk mağazasını açıp hızla zincirleşecek

1938 yılında Çin'de 2 milyon kişi evsiz kaldı! 

Çin'de 1938 yılında, Sarı Nehir'in taşması sonucu meydana gelen selde 2 milyon kişi evsiz kalmış. 

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

Kiğılı babalar gününe özel indirimlerini duyurdu! Takım elbiselerde yüzde 50 indirim! Babanızı Kiğılı ile donatın!

Babalar Günü yaklaşırken pek çok giyim markası kampanyalarını duyurdu. Bu markalar içerisinde Kiğılı de yer alıyor. Birbirinden farklı indirimleri babalar günü için sizlere sunuyor. İşte detaylar!

Başakşehir İkitelli’de kat karşılığı inşaat yapılacak! Yatırımcılar 12 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım ihalesine çıktı. İkitelli’de kat karşılığı yapılacak inşaatın ihalesi 12 Ocak 2023’te yapılacak. İhalenin bedeli 60 milyon 780 bin 350 TL olarak belirlendi.

Kiğılı’da Artısı Bol Yaz Fırsatları için son günler! İşte Kiğılı 8 Eylül 2022 fiyatları

Kendini, “çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercih ettiği Türkiye’nin erkek giyim markası” olarak tanımlayan Kiğılı’da yaz sezonu indirimleri için son günlere giriliyor.  

Abdullah Kiğılı'dan yeni nesil smokinler

Erkekler de şık olmayı seviyor ve özel günlerde smokin tercih ediyor. Tüm gözleri üzerlerine çekmeyi seven erkekler için Abdullah Kiğılı yaz aylarına uygun bunaltmayan smokin serisi hazırladı.

Çanakkale'de 29.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Çanakkale İli Lapseki Belediye Başkanlığı, Çanakkale'de 29 milyon 468 bin 848 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bursa Nilüfer'de 35.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de 35 milyon 811 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

İzmir'de 26.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Dikili'de 26 milyon 246 bin TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Balıkesir'de 21.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de 21 milyon 172 bin 864 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Çin'de inşaat çökmesi nedeniyle 3 kişi yaşamını yitirdi! 

Çin’de inşaat sahasında yaşanan  çökme nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti

İzmir Narlıdere'de 21.4 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, Narlıdere'de 21 milyon 412 bin 489 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi düzenliyor.

Kiğılı çin\'de Haberi

Kiğılı çin\'de

Türkiye'nin erkek hazır giyimindeki köklü markalarından Kiğılı, Türk markalarının en çok bulunmak istediği Çin pazarına giriş yaptı. Çin'in ticari açıdan en hareketli şehirlerinin başında gelen Guangzhou'ya üç tane showroom açtıklarını belirten Çin'deki operasyonların başındaki Kiğılı Genel Müdürü Hilal Suerdem, "Eylül ayında ilk mağazamızı açıyoruz. Şu anda Çin'in farklı şehirlerindeki alışveriş merkezlerinde (AVM) mağaza yeri bakıyoruz. Ciddi bir yapılanma içerisindeyiz. Bu bölgede bir-iki mağazayla varolamayacağımızı çok öncesinden anlamıştık. Uzun zamandır bu pazarla ilgili zincirleşme planları ve çalışmaları yapıyoruz. Yıl sonunda bombayı patlatacağız" dedi. 


İstesek çoktan giderdik


İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers'a 220'nci mağazasını geçtiğimiz günlerde açan yurtdışında ise mağaza sayısı 17'ye ulaşan Kiğılı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ise, "Çin pazarında organize perakende çok büyük. 3 bin mağazalık perakende zincirlerinin olduğu bir pazardan...