09 / 06 / 2024

kiğilı hedef

kiğilı hedef

Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem, Çin'de ilk etapta 1 sene içinde 50, 5 sene içinde de 500 mağaza hedeflediklerini söyledi. Buerdem, bu mağazaların yüzde 75'i franchise olacağını kaydetti.

Depremde yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği o ilçe için kritik karar: Doğru zeminde doğru bina inşa edilmeli!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği ve yaklaşık 500 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi için zemin incelemelerine başlandı. Uzmanlara göre, binanın güvenliği kadar zeminin de çok önemli olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Deprem oldu, Naci Görür uyardı: Erzincan-Karlıova arası ile Karlıova-Bingöl arası hassas!

Bingöl'un Kiğı ilçesinde bugün saat 11.19'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

Hemen hesaplarınızı kontrol edin! 3 bin 336 TL binlerce kişiye yattı! Evde bakım parası il il sorgulama!

Birçok vatandaşın merakla beklediği evde bakım maaşlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Hemen hesaplarınızı kontrol edin! 3 bin 336 TL binlerce kişiye yattı! Evde bakım parası il il sorgulama!

Bodrum'da kiralık villalara talep arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma yasağında şehirden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar Bodrum'a akın etti. Öyle ki ilçede bulunan kiralık villalarda yer kalmadı.

Kişi başına düşen yeşil alan miktarı 15 metrekareye çıkacak!

Yaya ulaşımına katkı sunmak amacıyla da 2023 yılına kadar 3 bin kilometre yeşil yürüyüş yolu yapacaklarını dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tüm bu çalışmalarla, kişi başına düşen yeşil alan miktarını 8’den 15 metrekareye,

Etiler muhtarı Seçil Eşki Yılmaz Etiler'de ev tutamadı!

Etiler Mahalle Muhtarı Seçil Eşki Yılmaz ile amcası ihtiyar heyeti birinci azasının Etiler’de oturmadıklarını iddia ederek şikayette bulunuldu.

Şanlıurfa'daki arazi kavgasında 8 kişi yaralandı!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.

Kars'taki arazi kavgasında 6 kişi öldü!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde iki aile arasında çıkan arazi kavgasında ölen 6 kişi için Çamyazı köyünde cenaze töreni düzenlendi.

Hedef her ile bir millet bahçesi! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Millet bahçesiyle şehirlerimize ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz yeşil alanları kazandırıyoruz. Hedefimiz, her ile 1 tane millet bahçesi yapmak ve kişi başı yeşil alan miktarını 15 metrekareye çıkarmak" dedi...

Asım Balcı: Altındağ yeşil alana doyacak!

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, “Altındağ’ı önümüzdeki dönemde Ankara’nın en yeşil ilçesi yapacağız. Bölgede kişi başına 20 metrekare ek yeşil alan düşecek'' diye konuştu.

Datça'da 2,5 milyon TL'lik arsa vurgunu! 5 kişi tutuklandı!

Muğla'nın Datça ilçesinde, 5 parsel arsayı sahte belgelerle 5 kişiye 2,5 milyon liraya sattıkları iddia edilerek adliyeye sevk edilen 8 kişiden 5'i tutuklandı.

Şişli'de 200 kişi 1 günde evsiz kaldı!

İstanbul'un Şişli ilçesinde belediyeye komşu 4 bina riskli bina mühürlenerek boşaltıldı. 56 dairede yaşayan yaklaşık 200 kişi, “1 günde evsiz kaldık” diyerek mağdur olduklarını söylediler.

kiğilı hedef Haberi

kiğilı hedef

Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem, yurtdışı mağazalaşmaya son sürat devam ettiklerini söyledi. Türkiye'nin dünyada parlayan bir yıldız olarak görülmesinin markaların yayılmasında önemli bir etken olduğunu ifade Suerdem şöyle konuştu: "Yabancılar, dışarıdan buraya gelmeye devam ediyorlar. Biz de onların ülkesine gitmeye çalışıyoruz. Rekabetçiliği bırakmayacağız ve mücadele edeceğiz. Hatta olmadığımız illerde mağazalar açmaya devam edeceğiz. Sonra da yurtdışında mağazalaşacağız. Eskiden yurtdışına toptan mal satılırdı. Şimdi hem mal satacağız hem de marka olacağız. Şu anda BMD olarak 3 bine yakın mağazamız var, biz bunu 2023'e kadar 20 bine çıkarmak istiyoruz. 500 milyar dolar ihracatta ise hedefimiz 100 milyar dolar." Kiğüı, yurtdışı operasyonlarına ise yeni yeni ağırlık veriyor. İlk durak ise Çin. Hilal Suerdem, Çin'de rekabetin çok zayıf olduğunu, Türklerin dinamik ve heyecanlı yapısının...