15 / 05 / 2024

kiğılı mağaza beyoğlu

kiğılı mağaza beyoğlu

Kiğılı markasının sahibi Abdullah Kiğılı ilk mağazasını olan İstanbul Beyoğlu’ndaki mağazasını kapattı. Markanın bu ilk mağazası 1969'dan geçtiğimiz aya kadar hiç ara vermeden hizmet vermişti.

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'ndeki kentsel tasarım projesi TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç, İstanbul ili Beyoğlu ilçesi Fetihtepe Mahallesi'nde başlatılan kentsel tasarım projesiyle ilgili soru önergesi verdi.

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Kiğılı Almanya'daki ilk mağazasını açtı!

Erkek hazır giyim sektörü markalarından Kiğılı, Almanya'daki ilk mağaza açılışını Krefeld şehrinde gerçekleştirdi. König caddesindeki açılışa Türklerin yanı sıra Almanlar da ilgi gösterdi.

Kiğılı Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı!

Yurt dışında farklı noktalarda büyümeyi amaçlayan erkek hazır giyim sektörü markaları arasında yer alan Kiğılı, Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı. 

Vakko 13 yıl sonra Beyoğlu'nda mağaza açıyor!

Vakko, İstanbul Beyoğlu’ndaki 44 yıllık mağazasından 2006'da ayrılmıştı. Vakko şimdi ise 13 yıl aradan sonra Beyoğlu’na geri dönüyor...

Kiğılı, Azerbaycan'da 3 mağaza açacak!

Kiğılı, Sırbistan ve Romanya mağazalarından sonra ekim ayı sonuna kadar Azerbaycan’da 3 yeni mağaza birden açacağını duyurdu…

Kiğılı yurt dışında beş mağaza açacak!

Erkek giyim markası Kiğılı'nın patronu Abdullah Kiğılı, 100 milyon Euro ciroya sahip şirketin yurt dışıyla hızlı büyüme planladığını belirtiyor. Şirket, bu yıl yurt dışında beş mağaza açacak. Kiğılı, hedeflerinin 2023'te yurtdışında en az 200 mağazaya ulaşmak olduğunu söylüyor…

Kiğılı'dan yurtdışında mağazacılık atağı!

Yurtiçinde 200 mağaza ile gidebilecekleri her yere gittiklerini ifade eden Kiğılı’nın patronu Abdullah Kiğılı, “Gücümüzü yüzde 100 yerli üretimden alıyoruz. Önceliğimiz Balkan ülkeleri olacak” diye açıklama yaptı. 

TAB Gıda mağaza sayısını 50'ye çıkaracak!

TAB Gıda'nın bu yeni zinciri sessiz sedasız büyüyor. Şirket önümüzdeki yıl mağaza sayısının 13'ten 50'li rakamlara ulaşması planlanıyor...

Kiğılı 5 yılda 150 mağaza açacak!

Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem yaptığı açıklamada, önümüzdeki 5 yıl içerisinde 150 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Kiğılı 25 yeni mağaza açacak!

Yurt dışındaki 26'ncı mağazasını modanın kalbi Paris'te açan Kiğılı, Türkiye'de 15, yurt dışında 10 olmak üzere toplam 25 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Yıl sonuna kadar Beyoğlu'nda 1700 konut satılacak!

"Beyoğlu’nun Yatırım Değeri" GYODER özel raporu yayınlandı. Rapora göre Beyoğlu'nda 11 adet marklı konut projesi inşa ediliyor. Teslimlerin en geç 2022 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

kiğılı mağaza beyoğlu Haberi

kiğılı mağaza beyoğlu

Kiğılı ailesi 1938 yılında kumaş satarak sektöre adım attı. Abdullah Kiğılı ise ilk mağazasını İstanbul Beyoğlu'nda 1969 yılında açtı. Markanın bu ilk mağazası geçtiğimiz aya kadar hiç ara vermeden hizmet verdi.Abdullah Bey'i bu mağazada sık sık müşteri ve çalışanlarla sohbet ederken görmek mümkündü. Beyoğlu mağazasının önemini her fırsatta anlatan Kiğılı, o dönemde bu mağazayı açmak için ailesiyle kavga ettiğini ve bu mağazanın markayı bugünlere getirdiğini vurgulardı. Ancak geçtiğimiz ay mağazanın tabelası bir anda değişti.


Öğrendiğimize göre, mağazanın içinde bulunduğu binanın mülkiyetine sahip olan Abdullah Kiğılı, buradaki mağazasını kapatarak Vodafone'a kiralamış. Mağazayı neden kapatma kararı aldıklarını sorduğumuz Abdullah Kiğılı, Beyoğlu'nun bir hazır giyim markası için artık çok pahalı bir lokasyon olduğunu söyledi. Kiraların bölgede çok yükseldiğini ve mağazanın kirasını çıkaramadığını belirten...