04 / 05 / 2024

Kiğılı yurt dışı mağazaları 2016

Kiğılı yurt dışı mağazaları 2016

Türk markalarının yurtdışında şubeleşmesi ve büyümesine bir yenisi daha eklendi. Erkek giyimi alanında faaliyet gösteren Kiğılı, yurt dışı yatırımlarına devam ediyor.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Yurt dışından telefon getirmeyi düşünenlere kötü haber! Öyle bir zam geldi ki, görenler almaktan vazgeçecek!

Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre  yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım harcına zam geldi. Yurt dışından telefon getirmeyi düşünenlere kötü haber! Öyle bir zam geldi ki, görenler almaktan vazgeçecek!

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

Yurt dışından iPhone nasıl alınır? Kaçırılmaz fırsat

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan yurt dışı iPhone 14 fiyatlarına dair detaylar ortaya çıktı. Zamlar üzerine milyonlarca vatandaş yurt dışı iPhone fiyatlarını araştırıyor. Peki iPhone 14 en ucuz ve en pahalı hangi ülkelerde satılıyor? İşte tüm detaylar...

Gençlerin hali perişan! Aylık bin 500 liralık harçlıkla geçinmeye çalışıyorlar! Gelecek hayalleri ise yurt dışında!

Türkiye’deki ekonomik şartlar gençleri zorluyor. Halen üniversitede okuyan veya yeni mezun gençlerin ekonomik durumları çok parlak değil. Harçlıkları veya aylık gelirleri sağlıklı ve dengeli beslenmeye yetmiyor. Gençlerin büyük bir kısmı ise yurt dışına gitmeyi hayal ediyor.

Yurt dışı seyahatleri yüzde 99 oranında arttı! Yurt dışı seyahatlerde en çok nereleri tercih ediliyor?

2023 yılının ilk çeyreğinde yurt dışı seyahatleri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 99 oranında artış gösterdi. Kişi başına düşen ortalama harcama tutarı ise 677 dolar oldu.

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi eylül ayında artışına devam etti

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi, eylül ayında aylık bazda yüzde 0,67 senelik bazda ise yüzde 117,04 şeklinde yükseldi. İşte detaylar…

Yurt dışı inşaat işlerinde vergilendirme nasıl yapılır?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Veysi Seviğ bugünkü köşesinde yurt dışı inşaat kazançlarındaki vergilendirmeyi kaleme aldı. İşte Veysi Seviğ'in 'Yurt dışı inşaat işi kazançlarında vergilendirme' başlıklı yazısı...

Belçika’da yurt dışında mal varlığı olanlar sosyal konutlardan çıkarılıyor!

Hollanda'dan sonra Belçika’da da düşük kiralarla sosyal konutlarda oturan kişilerin, yurt dışında mal varlığı olup olmadığını takip etme kararı alındı. Karar, aralarında Türkiye kökenlilerin de olduğu göçmenleri yakından ilgilendiriyor.

Yurt dışında tarım amaçlı kiralanan araziler meclis gündeminde!

Ülkemizin yurt dışında tarım amaçlı kiraladığı araziler meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk Vatandaşlarının Yurt Dışında Geçen Sürelerinin Değerlendirilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik!

3201 Sayılı Yurt Dışında Bulunan Türk Vatandaşlarının Yurt Dışında Geçen Sürelerinin Sosyal Güvenlikleri Bakımından Değerlendirilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

MESA yurt dışına açılıyor!

MESA, Capital'in 20. kez gerçekleştirdiği "En beğenilen şirketler" listesinde yer aldı. MESA Mesken Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, MESA'nın gelecek planlarını açıkladı ve yurt dışında büyümeyi planladıklarını söyledi.

Ziraat Katılım ilk yurt dışı şubesini Sudan’da açtı!

Türkiye'nin ilk kamu katılım bankası olan Ziraat Katılım, ilk yurt dışı şubesini Doğu Afrika ülkesi Sudan'da hizmete açtı.

Kiğılı yurt dışı mağazaları 2016 Haberi

Kiğılı yurt dışı mağazaları 2016

Türk markalarının yurtdışında şubeleşmesi ve büyümesine bir yenisi daha eklendi. Erkek giyimi alanında faaliyet gösteren Kiğılı, yurt dışı yatırımlarına devam ediyor. Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde yeni mağazasını açan şirket, yurt dışındaki mağaza sayısını 22'ye çıkarmış oldu. Suudi Arabistan'ın ikinci en büyük kenti Cidde'de açılan mağaza sonrası hedefte 2023'te dünyanın en büyük 10 markasından biri olmak var. Cidde'de Aziz Mall'da 106 metrekarelik alandaki mağaza sonrası Kiğılı, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen teklifleri de değerlendirerek bu ülkelerde de yeni mağazalar açmayı...