06 / 05 / 2024

Kılıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı kim

Kılıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı kim

Kılıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kılıç kimdir? Japon Evler projesi ile isminden söz ettiren Ahmet Kılıç, kentsel dönüşüm çalışmalarını inşaat sektörü için fırsat olarak değerlendiriyor...

Depremde bu binaların hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz?

İTÜ mezunu Mimar Şenol Gökner, takipçileri ile iki farklı binanın fotoğrafını paylaştı ve bir soru sordu. Depremde bu binalardan hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz? İşte o soruya gelen yanıtlar...

Şeker fiyatları bir anda zirveyi gördü: 12 yılın en yüksek seviyesi! 

Dünya genelinde şeker fiyatları arttı. Son 12 yılın en yüksek seviyesini gören şeker fiyatlarında yeni bir rekorun kırılacağı öngörülüyor.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Türkiye dış satımda rekor üstüne rekor kırdı! Yılın en yüksek seviyesinde

Türkiye, yılın en yüksek seviyesi ile 4 milyarlık ihracat rakamını Bulgaristan'a yaptı. Türkiye'nin rekor kırdığı ihracat oranı sanayi alanından geldi.

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Kılıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı kim Haberi

Kılıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı kim

Ahmet Kılıç kimdir?

Kentsel dönüşümün bu ülke için, İnşaat firmaları ve vatandaş için fırsat olduğunu dile getiren Ahmet Kılıç, Kılıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.


1983 yılında yılında Kılıç İnşaatı kuran Ahmet Kılıç, birçok konut projesi geliştirdi. Kılıç İnşaat, Ataşehir ve Haliç’te inşa ettiği Japon Evler projeleri ile adından sıkça söz ettiriyor.


Kılıç İnşaat olarak kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmalarının olacağını dile getiren Ahmet Kılıç'ın yönetim kurulu başkanı olduğu Kılıç İnşaat projeleri;


Kılıç İnşaat projeleri..

Koru Sitesi, 

Kono Residence, 

Anfora Konutları, 

Oftaş İnşaat, 

Platin Konutları, 

Of Plaza, 

FMS Park Village, 

Japon Home Ofis 3-4-5.




Haliç Japon Evler fiyat...