21 / 05 / 2024

Kılıçoğlu Sinemasının yıkımı

Kılıçoğlu Sinemasının yıkımı

Süleyman Çakır Lisesi ve Kılıçoğlu Sineması Ocak ayında yıkıldı. İki binanın yıkılması soması şehrin iki noktasnda moloz dağı oluştu. Esnaf aylardır kaldırılmayan molozlar yüzünden isyan bayrağı açtı.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Yıl sonunda dolar 47 TL olacak diyen Hamza Yardımcıoğlu'ndan kritik açıklama! Hazır olun!

Yıl sonu döviz ve enflasyon tahminini açıklayan Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu, doların 47 lira olacağını enflasyonun ise yüzde 600'e çıkacağını açıkladı.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran rolüyle son dönemin en gözde oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, Garnier'ın reklam yüzü oldu ve AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serumun tanıtımında rol aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

Merkez Bankası beklenen tarihi açıkladı! Yılın ilk çeyreğinde pilot uygulamalar başlıyor!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu bugün yılın ilk Enflasyon Raporu’nu açıkladı. Ardından uzun zamandır beklenen ve merak edilen konular ile ilgili son gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum'dan Saraçoğlu projesi açıklaması: Yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Saraçoğlu Projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın müteahhidi: Yıkılmanın sebebi kolonun kesilmesi!

İzmir depreminde bir bloğu yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'na yönelik açılan davanın duruşması bugün görüldü. Sanık müteahhit  Ş.A, kendisini savundu.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'nın kolonları kesilmiş!

11 kişiye mezar olan Yağcıoğlu Apartmanı’nda kolonların kesildiği, kirişlerin kırıldığı, zeminin su aldığı belirlendi.

Kılıçoğlu Sinemasının yıkımı Haberi

Kılıçoğlu Sinemasının yıkımı

Süleyman Çakır Lisesi'nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle ocak ayında yıkılmıştı. Uzun yıllar atıl vaziyette olan tarihi Kılıçoğlu Sineması ise geçtiğimiz aylarda Tepebaşı Belediyesi tarafından yıkıldı. İki binanın yıkılması soması şehrin iki noktasında moloz dağı oluştu. Esnaf aylardır kaldırılmayan molozlar yüzünden isyan bayrağı açtı. 


Süleyman Çakır Lisesi depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkım kararı alınmıştı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan bir projede Süleyman Çakır Lisesi binasının yıkılıp yerine 21 derslikli yeni okul yapılacağım açıkladı. Ocak ayında tamamlanan yıkım çalışmaları soması ortaya çıkan beton yığınlarının tamamı aradan aylar geçmesine rağmen ise alınmadı. Aynı manzara tarihi Kılıçoğlu Sinemasının yıkılmasından somada ortaya çıktı. 


Uzun yıllar atıl vaziyette duran akıbetinin ne olacağı merak konusu olan Kılıçoğlu Sineması için geçtiğimiz aylarda yıkım kararı alınmış ve temmuz gibi Tepebaşı...