22 / 07 / 2024

Kılıçreis Parkı projesi

Kılıçreis Parkı projesi

Konak Belediyesi, Hatay Semti’ndeki Kılıçreis Parkı’nı Konak Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyesi miniklerin fikirleri ışığında hazırlanan proje ile yepyeni bir görünüme kavuşturacak.

Teslim için gün sayan Kılıç Vadi Evleri'nde 8.8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 

Kılıç Vadi Evleri projesi Kılıç İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Toplamda 71 konutun yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Summa Turizm Yatırımcılığı tarafından hayata geçirilen Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışa çıkıyor. Kısıklı Park projesi yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çekiyor.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Bursa-Osmaneli Demiryolu projesi için ihaleye çıkılıyor!

2012 yılından bu yana bir türlü tamamlanamayan Bursa-Osmaneli Demiryolu projesi için ihaleye çıkılıyor.

Nurol Park Projesi K Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 326 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Keban Baraj Gölü'nde köprü yapım projesi mecliste!

Keban Baraj Gölü üzerinde köprü yapımı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bolu'ya Kültür Park Projesi geliyor!

Bolu Belediyesi tarafından "Kültür Park" Projesi kapsamında 142 bin metrekarelik meydan yapılacak. Belediye, şehir meydanlarındaki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Muş Kültür Park projesi ihale aşamasında!

Muş Belediyesi tarafından yapılması planlanan Muş Kültür Park Projesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Ordu Melet Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Durugöl Mahallesi'nde inşa edilecek "Melet Park Projesi" için çalışmalara başladı. Söz konusu proje 130 milyon liraya mal olacak.

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

Topkapı Kültür Parkı Yenileme projesi imar planı askıda!

İstanbul Topkapı Kültür Parkı Yenileme Revizyon Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Kılıçreis Parkı projesi Haberi

Kılıçreis Parkı projesi


Kente dönük projelerde katılımcı demokrasi anlayışını hayata geçirerek halkın fikirlerini alan Konak Belediyesi, çocukları da unutmadı. İzmir’de bir ilk gerçekleştirilerek yaklaşık 6 bin metrekare alana sahip Hatay Semti’ndeki Kılıçreis Parkı, Konaklı çocukların önerileri dikkate alarak yeni baştan tasarlandı. Önümüzdeki günlerde uygulamaya konulacak proje tamamlandığında parka çocuk eli değmiş olacak.


ÇOCUK ELİYLE GÜZELLEŞECEK


Konak Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nin çekirdek ekip üyesi miniklerin fikirleri ışığında hazırlanan proje ile Kılıçreis Parkı yepyeni bir görünüme kavuşacak. Parkın nasıl olacağı konusunda çocuklarla toplantılar yaparak onlardan fikirler alan Konak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, gelen önerileri dikkate alarak çok kapsamlı bir proje hazırladı. Çalışma sayesinde Konaklı çocuklar nasıl bir park istediklerini dile getirme fırsatı bulurken, hayallerindeki parkın inşa edilmesine katkı koymuş oldu. Parkın daha görünür kılınması,...