05 / 05 / 2024

Kilise yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor

Kilise yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor

Kilis Belediyesi tarafından çevre yoluna bin 200 metrelik alanda, renkli asfalt bisiklet yolu ve sıkıştırılmış kiremit tozu ile yürüyüş yolu yapımı devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

ŞOK’ta Cif tüm yüzeyler 29,50 TL’ye, fırın ve ocak temizleyici 19 TL’ye, takım çantası 100 TL’ye düştü!

ŞOK Market, her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonunda da birçok üründe indirim yaptı. Bu doğrultuda, 4 Haziran Pazar gününe özel, ŞOK'ta Cif tüm yüzeyler 29,50 TL’ye, fırın ve ocak temizleyici 19 TL’ye, takım çantası 100 TL’ye düştü. İşte 4 Haziran Pazar ŞOK fiyat listesi...

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin maliyeti oldukça ağır. Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Yatırım ve tasarruf planları yapanlar dikkat! İşte ekonomistlerin 2023 yılı tahminleri

2023 yılı hesaplarınızı, yatırım ve tasarruf planlarınızı yaparken bu rakamlara dikkat edin! Ekonomistler, en önemli ekonomik parametrelerden ikisi hakkında tahminlerini açıkladı. İşte ekonomistlerin 2023 yılı sonu için dolar ve enflasyon tahminleri.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Kilise yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor Haberi

Kilise yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor

Kilis Belediyesi tarafından çevre yoluna bin 200 metrelik alanda, renkli asfalt bisiklet yolu ve sıkıştırılmış kiremit tozu ile yürüyüş yoluyapım çalışmaları devam ediyor.


Belediye Başkanı Hasan Kara, yerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Çevre yolunda başladığımız çalışmalar ekiplerimiz tarafından ivedi bir şekilde devam ediyor. Bisiklet yoluna asfalt dökümüne başlandı. Boyama işlemi de yapılacak. Yollar bordür ile bölünerek küçük refüjler oluşturulacak ve bu alanlara kırkılabilen refüj çalıları da ekilecek. Burayı Mübarek Ramazan Bayramı öncesine yetiştirmek istiyoruz. Bu yolu Hastaneye kadar sürdürme planımız var. Kilisli vatandaşlarımızın artık yürüyüş yapabilecekleri ve bisiklet sürebilecekleri bir alanları olacak” dedi.


Çalışmalar esnasında Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Eryılmaz hazır...