04 / 05 / 2024

kim milyoner olmak ister cemal güngör

kim milyoner olmak ister cemal güngör

Bursalı ayakkabı imalatçısı Cemal Güngör, geçtiğimiz günlerde katıldığı bilgi yarışmasından kazandığı 125 bin liralık ödülle 22 yıllık hayalini gerçekleştirmek için ev arıyor..

Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?

2023'ün ilk sekiz ayında 346 bin kişi daha milyoner olurken, Finans Uzmanı Ebru Usta 'Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?' sorusunun yanıtını paylaştı. İşte Ebru Usta'nın o paylaşımı..

Apartman yöneticisi olmak için gerekli şartlar neler?

Apartman yöneticisi olmak için gerekli şartlar neler? Kimler apartman yönetici olabilir? Apartman yöneticisini kim seçer? İşte tüm merak edilenler...

Jan Stroh yarışma için evine stüdyo kurdu!

Alman avukat Jan Stroh, ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasını en büyük hedefi haline getirdi. Yarışmaya hazırlanmak için evinin bodrumuna bir  stüdyosu kurdu. 

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

Binalarda bakım onarım masraflarını kim öder?

Gayrimenkul kiralama işlemlerinde, aşınmaz mal için yapılan masraflar; ev sahibinin ödeyeceği ve kiracının ödeyeceği masraflar olmak üzere ikiye ayrılıyor. Peki, binalarda bakım onarım masraflarını kim öder?

Konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Konut kredisi; bankaların ve kredi kuruluşlarının konut sahibi olmak isteyen kişilere gayrimenkul ipoteği karşılığında verdiği kredi olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Tellaliye harcını kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı, Tellaliye harcına tabi tutuluyor. Peki, tellaliye harcını kim öder? Tellallık harcının mükellefi kimdir?

Bina inşaat harcını kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde yapılan ilave ve tadiller de dahil her türlü bina inşaatı, inşaat veya tadilat ruhsatı bina inşaat harcına tabi tutuluyor. Peki bina inşaat harcını kim öder?

Osman Zolan: Denizli'de ev sahibi olmak isteyenler için 24 adet proje üretildi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan "Büyükşehir kazanımlarını en çok köyden mahalleye dönen yerleşim birimleri hissdecek. Buradan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için 24 adet proje üretildi" dedi.

Kim Kardashian-Kanye West çiftinin malikaneleri yenileniyor!

Kim Kardashian-Kanye West çifti oturacak ev bulamadı. Sahibi oldukları 11 milyon dolar değerindeki Bel Air Malikanesi'ni geçen yıl tadilata sokan ünlü çift, evin henüz tamamlanamaması nedeniyle ayrı evlerde yaşıyor...

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

kim milyoner olmak ister cemal güngör Haberi

kim milyoner olmak ister cemal güngör

Emekli ayakkabı imalatçısı Cemal Güngör (61), geçtiğimiz günlerde Selçuk Yöntem’in sunduğu ’Kim Milyoner Olmak İster’ adlı bilgi yarışmasına damgasını vurmuştu. İlkokul mezunu Güngör, 10 soruya doğru cevap vererek 125 bin lira kazandı. Herkesin takdirini kazanan Güngör, ödülü aldıktan sonra ev almak için yollara düştü. Bursa’daki satılık evleri tek tek tespit eden Güngör, bu hayalini bir an önce gerçekleştirmek istiyor.


Merkez Osmangazi ilçesindeki bir emlakçıya giden Güngör, evler hakkında bilgi aldı. Ardından Doğanbey TOKİ’deki satılık evlere bakan Güngör, acele etmeden bütçesine uygun evi almak istediğini söyledi. Güngör, “İkramiyeyi aldık. Onlardan Allah razı olsun. Artık ev bakmaya başladım. Bütçeme göre ev alacağım. Epey zamandır ev aradım, ama denk gelmedi. İnşallah denk gelecek. Günlerdir işi gücü bıraktım geziyorum. İnşallah gönlüme göre bulurum”...