18 / 07 / 2024

kınaş KONUTDER yönetim kurulu

kınaş KONUTDER yönetim kurulu

Konutun devleri Kınaş plazadaydı...

Konut sitesi aidatlarına asgari ücret oranında artış kapıda! Tesis yönetim sektörü tepkili!

Asgari ücrete yapılan yüzde 34'lük yükselişin, apartman ve site aidatlarına da aynı oranda zam olarak yansıtılması ile ilgili hazırlıklar, tesis yönetim sektörü tarafından tepkiye neden oldu. 

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Lokman Köylü ve Yağmur Köylü ortaklığında kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Kuzu Effect'ten Cem Bölükbaşına büyük destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Kuzu'dan Milli sporcu Cem Bölükbaşı'na büyük destek geldi. Yapmış olduğu son basın toplantısında Vefa Kuzu,Formula 2'de mücadele vereceğini söyledi. 

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim  Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Münevver Elbarrage ve  Maher Elbarrage tarafından kuruldu.

Yeşil GYO yönetim kurulu komitelerini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı müteakiben aldığı yönetim kurulu kararına istinaden, yönetim kurulu komiteleri seçildi. 

Pelin Kılıç Ziraat GYO Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi oldu!

Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Pelin Kılıç, Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak atandı.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Raif Ali Dinçkök, Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Raif Ali Dinçkök'ün seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Murat Gigin'in seçilmesine karar verildi. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

kınaş KONUTDER yönetim kurulu Haberi

kınaş KONUTDER yönetim kurulu


Konut sektörüne yön veren KONUTDER yönetim kurulu üyeleri Anadolu’dan tek üyesi Kınaş’ın ev sahipliğinde“Önümüzdeki Dönemde İnşaat Sektöründeki Riskler ve Fırsatlar,Kentsel dönüşümün getirdikleri, yeni tüketici kanun tasarısının etkileri“ gibi konut sektörü için hayati önem taşıyan konularını tartışmak üzere Kayseri’de bir araya geldiler.



Türkiye’deki markalı konutların önemli bir kısmını üreten KONUTDER üyeleri,ilk defa İstanbul dışında yönetim kurulu toplantısınıKınaş inşaatın evinde Kayseri Kınaş Plaza’da yaptı.


Toplantı sonrasında Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş. icra kurulu başkanı Hamdi Kınaş, KONUTDER yönetim kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ve yönetim kurulu üyelerini Erciyes’e Hacılar Serçel yaylasına davet etti. Ayrıca kafile TalasYamandede konağında ağırlandı.


Konutun liderleri Kayseri’de bölgenin güçlü firması Kınaş yapı EndüstrisiA.Ş.’nin şantiyelerini ziyaret ettiler. Konut sektörünün ve inşaat kalitesinin en iyi örneklerinden Kınaş Vizyon 2023 projesi şantiyesinde ve örnek...