20 / 05 / 2024

Kınaş konuta yön verenlere ev sahipliği yaptı!

 Kınaş konuta yön verenlere ev sahipliği yaptı!

Konutun devleri Kınaş plazadaydı...




Konut sektörüne yön veren KONUTDER yönetim kurulu üyeleri Anadolu’dan tek üyesi Kınaş’ın ev sahipliğinde“Önümüzdeki Dönemde İnşaat Sektöründeki Riskler ve Fırsatlar,Kentsel dönüşümün getirdikleri, yeni tüketici kanun tasarısının etkileri“ gibi konut sektörü için hayati önem taşıyan konularını tartışmak üzere Kayseri’de bir araya geldiler.



Türkiye’deki markalı konutların önemli bir kısmını üreten KONUTDER üyeleri,ilk defa İstanbul dışında yönetim kurulu toplantısınıKınaş inşaatın evinde Kayseri Kınaş Plaza’da yaptı.


Toplantı sonrasında Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş. icra kurulu başkanı Hamdi Kınaş, KONUTDER yönetim kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ve yönetim kurulu üyelerini Erciyes’e Hacılar Serçel yaylasına davet etti. Ayrıca kafile TalasYamandede konağında ağırlandı.


Konutun liderleri Kayseri’de bölgenin güçlü firması Kınaş yapı EndüstrisiA.Ş.’nin şantiyelerini ziyaret ettiler. Konut sektörünün ve inşaat kalitesinin en iyi örneklerinden Kınaş Vizyon 2023 projesi şantiyesinde ve örnek dairesinde incelemelerde bulundular.


Toplantıya Ömer Faruk Çelik (Sinpaş GYO),Haluk Sur(Emlak GYO), Murat Odabaş(İhlas İnşaat), Ali Dumankaya(Dumankaya İnşaat), Altan Elmas(Suryapı),Emre Çamlıbel(Soyak),Gökhan Çetinsaya(Avrupa konutları), Ziya Yılmaz(Dap Yapı),Mustafa Kalaycıgil (Kınaş inşaat) katıldılar.



Geri Dön