18 / 07 / 2024

Konutun devleri

Konutun devleri

Konutun devleri Kınaş plazadaydı...

Türkiye’de 550 bin konutun yüzde 85'i kayıt dışı!

Konut-Der Başkanı Çelik, “Türkiye’de 550 bin konutun yüzde 10’unu TOKİ, yüzde 5’ini Konut-Der ve Gyoder üretiyor. Kalan yüzde 85 ise ’no name’" dedi.

Evimiz Kocaeli'de 936 konutun yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli Pekdemir İnşaat 'Evimiz Kocaeli' isimli konut projesi kapsamında 730 günde tamamlamış olduğu 936 konutun yüzde 90'ını sattı. Evimiz Kocaeli'de kalanlara yeni bir fırsat sunuluyor.

Mamak'ta 870 konutun temel atma töreni yapıldı!

Ankara’nın Mamak ilçesindeki “Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm Projesi” kapsamındaki 870 konutun temeli atıldı. Törende konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, TOKİ'nin yıl sonunda 700 bin konuta ulaşacağını belirtti.

Ankara Mamak'ta 870 konutun temel atma töreni gerçekleşti!

5 bin 420 konutluk Altıağaç, Karaağaç, Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 870 konutun temelleri atıldı.

Ankara'da 870 konutun temelleri atıldı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde 870 konutun temel atma töreni, Başbakan Yardımcısı Yalçm Akdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce ve TOKİ Başkam Mehmet Ergün Turan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Mamak'ta 870 konutun temeli atıldı!

ANKARA'DA kentsel dönüşüme büyük önem veren Mamak Belediyesi, Kentsel Yenileme Projesi kapsamında Mamak'ın üç ayrı mahallesini kapsayan 870 konutun temelini törenle attı.

Evimiz Kocaeli'deki 936 konutun yüzde 90'ı satıldı!

Pekdemir İnşaat'ın 730 günde tamamladığı Evimiz Kocaeli'ndeki 936 konutun yüzde 90'ı satıldı ve teslimi tamamlandı.

Kayseri Anbar'da 65 konutun temeli atıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Anbar mahallesinde başlatılan çalışma için 65 konutun temeli düzenlenen tören ile atıldığını söyledi.

Melikgazi Anbar'da 65 konutun temeli atıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Anbar mahallesinde başlatdan çalışma için 65 konutun temeli düzenlenen tören ile atıldığını söyledi.

TOKİ 200 bin yeni konutun temellerini ne zaman atacak?

TOKİ, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dar gelirli aileler ve emekliler için müjdelediği 200 bin yeni konutun temellerini yakında atmaya başlayacak.

Bağcılar'da 621 konutun yıkımı gerçekleşti!

Kentsel Dönüşüm Projesi'nin emin adımlarla devam ettiği Bağcılar, yeşilin hâkim olduğu yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Proje kapsamında 1.675 riskli yapı belirlendi. 621 konutun yıkımı gerçekleştirildi.

Evimiz Kocaeli’de 936 konutun yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan 936 konutun yüzde 90’ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz’dan başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Elazığ Ağın'da 12 sosyal konutun temeli atıldı!

Elazığ’ın Ağın ilçesinde, ihtiyaç sahipleri için yapılması planlanan, 12 adet sosyal konutun temeli atıldı. Çalışmanın startını İlçe Kaymakamı Fatih Yakınoğlu, ilçe protokolü ile birlikte verdi.

Konutun devleri Haberi

Konutun devleri


Konut sektörüne yön veren KONUTDER yönetim kurulu üyeleri Anadolu’dan tek üyesi Kınaş’ın ev sahipliğinde“Önümüzdeki Dönemde İnşaat Sektöründeki Riskler ve Fırsatlar,Kentsel dönüşümün getirdikleri, yeni tüketici kanun tasarısının etkileri“ gibi konut sektörü için hayati önem taşıyan konularını tartışmak üzere Kayseri’de bir araya geldiler.



Türkiye’deki markalı konutların önemli bir kısmını üreten KONUTDER üyeleri,ilk defa İstanbul dışında yönetim kurulu toplantısınıKınaş inşaatın evinde Kayseri Kınaş Plaza’da yaptı.


Toplantı sonrasında Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş. icra kurulu başkanı Hamdi Kınaş, KONUTDER yönetim kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ve yönetim kurulu üyelerini Erciyes’e Hacılar Serçel yaylasına davet etti. Ayrıca kafile TalasYamandede konağında ağırlandı.


Konutun liderleri Kayseri’de bölgenin güçlü firması Kınaş yapı EndüstrisiA.Ş.’nin şantiyelerini ziyaret ettiler. Konut sektörünün ve inşaat kalitesinin en iyi örneklerinden Kınaş Vizyon 2023 projesi şantiyesinde ve örnek...