02 / 05 / 2024

kınaş yapı yeşil ev

kınaş yapı yeşil ev

Hamdi Kınaş bundan sonra enerji tüketimini azaltan yeşil evlere yöneleceklerini söyledi

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Asgari ücretle ilgili flaş açıklama! İşveren yeşil ışık yaktı

Son dakika haberi: Türkiye İşveren Sendikası, asgari ücret zammı için açıklama yaptı. TİSK'ten yapılan açıklamada, işveren tarafı da asgari ücret zammına yeşil ışık yaktı.

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

Yeşil Mutabakat Eylem Planı inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu Yeşil Mutabakat Eylem Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Dünya Yeşil Bina Haftası Webinar dizisi ile kutlandı!

Dünya Yeşil Bina Konseyinin Türkiye’deki temsilcisi olarak ÇEDBİK, Dünya Yeşil Bina Haftası'nı hafta boyunca devam eden bir webinar dizisi ile kutladı.

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Yeşil Yapı'dan finansal duran varlık edinimi açıklaması!

Yeşil Yapı'nın Ortadoğu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesi içinde yüzde 48,15 oranı ile ortak olan Yeşil Holding A.Ş.'nin paylarının 120.689.790  TL bedel ile Ortadoğu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye,  Genel Kurulumuzun onayına sunularak yüzde 9,9 oranı ile  iştirak edilmesine karar verildi

Lefkoşa'da yeşil alanı ihlal eden yapılar yıkılıyor!

Kıbrıs'ın başkenti Mustafa Zeki Milali Sokak’ta bulunan yeşil alanın, birkaç hane tarafından işgal edilen yapılar Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından yıkılıyor.

Yeşil GYO'nun ortaklık aleyhine açılan davası 11 Temmuz'a bırakıldı!

Yeşil GYO ortaklık aleyhine açılan davasının 9 Mayıs 2019 tarihinde yapılan duruşmasında, yargılamanın 11 Temmuz 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi...

Gaziantep Büyükşehir'e yeşil bina sertifikası!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Hizmet Binası’na verilen Yeşil Bina Sertifikası’nı teslim aldı.

Menderes Kültürel, Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyesi Menderes Kültürel, kurulu üyeliğinden ayrıldı...

kınaş yapı yeşil ev Haberi

kınaş yapı yeşil ev


Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş bundan böyle enerji tüketimini azaltan yeşil evler üretmeye başlayacaklarını söyledi. Kınaş Kayseri'yi akıllı ev kavramıyla tanıştırdıkları gibi yeşil ev kavramıyla tanıştıracaklarını da sözlerine...