30 / 04 / 2024

Kınık Hastanesi temel atma

Kınık Hastanesi temel atma

İzmir'de devlet hastanesi olmayan nadir ilçelerden biri olan Kınık, hastaneye kavuşuyor.Kınık Hastanesi'nin temeli bu ay atılacak.

İstanbul'da 5 bin 126 bağımsız bölümlük dönüşüm projelerinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde "5 bin 126 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni" gerçekleştirildi. 

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Un, Tuz, Şeker, Süt, Yağ markette ne bulursanız sepete atın. Flaş zam açıklaması geldi

Mazota yapılan zamlar bir şekilde vatandaşın cebinden çıkacak. Temel gıda ürünlerinde de zam bekleniyor. Uzman isimden flaş bir açıklama geldi.

Zamlı emekli maaşlarında çok gizli detay çekmeceden çıktı! Hesaplama yöntemi sil baştan değişti!

Son torba yasa teklifinin Meclis'te onaylanmasıyla, SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin maaş artışları hesaplama yöntemi değişti. Yeni düzenlemeye göre, zam hesaplamalarında taban maaş yerine kök maaş temel alınacak.

En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasın depremzedelerin en temel ihtiyaçlarından biri olan çadırların fiyatları merak ediliyor. En uygun çadır fiyatları ne kadar? En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Kim Market’te kahvaltılıklarda dev indirim! Kaşar peyniri ve zeytin 10 TL birden düştü! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Kim Market’in yeni kataloğunda kahvaltılık kategorisindeki temel ürünlerden peynir ve zeytin 10’ar lira birden indirime girdi. Kim Market yeni kataloğunda hangi ürünler ne kadar oldu? Fiyatları kaç TL? işte detaylar…

İnşaat demir fiyatlarına bir indirim daha geldi! 1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! 12 Aralık 2022 fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en önemli temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi.1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! 12 Aralık 2022 fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim! Müteahhitler şokta! İşte 25 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. Gelen indirim İnşaat sektörü temsilcilerini şok ederken güncel demir fiyatları merak ediliyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 25 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Demir ve çimento fiyatları resmen uçtu! Demir ve çimento fiyatları bugün ne kadar? İşte demir ve çimento fiyat listesi

Demir ve çimento fiyatlarına bugün zam geldi. İnşaat sektörünün en önemli temel malzemeleri arasından yar alan demir ve çimento fiyatları bugün resmen uçtu. Peki demir ve çimento fiyatları güncel ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi...

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atıldı! 

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma ve Anahtar Teslim Töreni bugün yapıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katıldı ve burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bankaya borcu olanlar dikkat!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle kamu bankaları milyonlarca vatandaşa düşük faizli temel ihtiyaç kredisi verdi. Vatandaşlar artık kredilerini 6 ay ödemesiz dönemle yeniden yapılandırma imkanına sahipler.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Kanal İstanbul'un temeli atılıyor!

Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü'nün bugün atılacak. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Kınık Hastanesi temel atma Haberi

Kınık Hastanesi temel atma

İzmir'de devlet hastanesi olmayan nadir ilçelerden biri olan Kınık, hastaneye kavuşuyor. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ilçeye bağlı Poyracık Mahallesi'nde 14 bin 250 metrekarelik alanın devlet hastanesi için tahsis edildiğini hatırlatarak, "25 yataklı Kınık Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. Bir ay içinde temelinin atılmasını bekliyoruz. Hastanenin tamamlanmasıyla Kınıklılar artık en küçük müdahaleler için Bergama veya Soma'ya gitmek zorunda kalmayacak" dedi.


İhalesi 2 Mayıs'ta yapıldı


Kınık Devlet Hastanesi ihalesinin 2 Mayıs'ta yapıldığını hatırlatan Başkan Doğruer, ihaleyi FEY İnşaat'ın kazandığını söyledi. Sağlık Bakanlığı tarafından yerinde görmek için önceki gün araziye yer teslimine gelindiğini kaydeden Doğruer, "Bir ay içinde hastanemizin temeli atılacak. 400 günde de bitecek. Hastanemiz 3 katlı olacak ve 6 bin 200 metrekare kapalı alana kurulacak. İçinde 10 yataklı revir, röntgen ünitesi, laboratuvarlar,...