03 / 05 / 2024

kiptaş 2015 projeleri istanbul

kiptaş 2015 projeleri istanbul

Kiptaş, Başakşehir'e bağlı Hoşdere Mahallesi'nde 600 konutluk proje hayata geçirecek. Hoşdere Kiptaş Konutları projesi büyük olasılıkla kuralı olarak satışa sunulacak. Projenin genel seçimlerden önce satışa sunulması planlanıyor.

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Kiptaş Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş Arkatlı başvurusu ne zaman?

Kiptaş yeni projeleri ev almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kiptaş Arkatlı Evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş başvuruları ne zaman başlıyor.

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Fikirtepe'de projeleri Kiptaş ve İller Bankası tamamlayacak!

Fikirtepe’de yaşanan sıkıntılar hakkında en net çözüm Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aracılığı ile getirişiyor. Bakanlık mevcut sıkıntılı projeleri Kiptaş ve İller Bankası aracılığıyla tamamlanacağını açıkladı. 

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

İller Bankası ve İBB iştiraki olan Kiptaş ile Fikirtepe'de proje yapan Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kurulmuştu. Kiptaş projeler için Fikirtepe'de satış ofisi açtı.

Kiptaş Fikirtepe'de sahaya iniyor!

Fikirtepe’de zora düşen Vartaş ve Anka’nın projeleri için ‘çözüm’ imzaları atıldı. Finansman desteğini İller Bankası verecek, inşaatları Kiptaş yapacak. Kiptaş, 5 Şubat’a kadar sahaya inecek

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

2015 Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi detayları!

Kiptaş imzasıyla inşa edilen Vaditepe Bahçeşehir projesi TEM Otoyolu’na sadece 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. İşte 2015 Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi detayları...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

kiptaş 2015 projeleri istanbul Haberi

kiptaş 2015 projeleri istanbul


Kiptaş, Başakşehir'e bağlı Hoşdere Mahallesi'nde 600 konutluk proje hayata geçirecek. Hoşdere Kiptaş Konutları projesi büyük olasılıkla kuralı olarak satışa sunulacak. Genel seçimlerden önce satışa sunulması planlanan Hoşdere Kiptaş Konutları projesi yaklaşık 64 milyon proje bedeline sahip.



Hoşdere Kiptaş Konutları projesi 25 bin 920 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Hoşdere'de Pazartürk'ün arka cephesinde yükselecek olan Hoşdere Kiptaş Konutları projesinde teslimler 2018 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.



Toplam inşaat alanı 90 bin 899 metrekare olan Hoşdere Kiptaş Konutları projesi 14 katlı 12 blok olarak tasarlandı. Blokların taban alanı 5 bin 820 metrekare. 2+1 ve 3+1 dairelerin olacağı Hoşdere Kiptaş Konutları projesinde sosyal tesis, yüzme havuzu, 2 tane 3 katlı otopark yer alıyor.



Tel : 0212 414 98 98 

Web :