06 / 05 / 2024

kiptaş faiz oranlarını düşürdü

kiptaş faiz oranlarını düşürdü

Bankalar faiz oranlarını yükseltirken KİPTAŞ faiz oranlarını düşürdü. KİPTAŞ Zeytinburnu'nda inşa ettiği Merkezevleri II. Etap'ta Garanti Bankası ile yaptığı özel anlaşma çerçevesinde aylık faiz oranını yüzde 1.19'dan 0.99'a çekti.

1 milyon TL'nin getirisi ne kadar? Bankalar ticari kredi faiz oranlarını da güncelledi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımladığı veriler kapsamında, 1-3 aylık Türk Lirası mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Ticari kredi faizleri de yüzde 66,3'ten yüzde 67,5'e kadar çıktı. Özel bankaların bazıları TL mevduata verdiği faiz oranlarını güncelledi.

Bankalar kredi faiz oranlarını sil baştan yeniledi! İşte banka banka kredi faiz oranları...

İhtiyaç kredisi faiz oranlarının düşüp düşmeyeceği vatandaşlar tarafından sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kredi faiz oranları ev, araba ve ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler tarafından merak ediliyor.

KKM hesaplarında rekabet kızıştı! Bankalar, hem faiz oranlarını hem de prim oranlarını artırdı!

Seçimler öncesinde kur korumalı mevduat hesabına olan ilgi sürerken, bankalar da daha fazla müşteriyi bu hesaplara yönlendirmek için kesenin ağzını açtı. KKM hesaplarında hem faiz oranları hem de müşterilere verilen prim oranları arttı.

ABD Fed Başkanı'ndan faiz açıklaması! faiz oranlarının daha fazla...

Fed Başkanı Jerome Powell Cuma günü yaptığı açıklamada, merkez bankası yetkililerinin borçlanma maliyetlerindeki geçmiş artışların etkisine ilişkin belirsizliği ve  ABD faiz oranlarının daha fazla artırılması gerekip gerekmediğinin hala belirsiz olduğunu söyledi.

Bankalar kredi faiz oranlarını duyurdu! İhtiyaç sahipleri buraya! Ziraat, Akbank, Yapı Kredi, Garanti, QNB Finansbank...

İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranları açıklandı. İhtiyaç sahibi kişiler ise bankaların faiz oranlarını son derece merak ediyor. İşte 30 Ağustos 2022 Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, Denizbank, ING, QNB Finansbank, İş bankası ve TEB ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranları…

Bankalar kredi faiz oranlarını duyurdu! Hangi banka ne kadar istiyor? Ziraat, Garanti, Akbank, QNB, Yapı Kredi, ING…

İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranlarını açıkladı. Vatandaşlar, bankaların yeni faiz oranlarını merak ile beklerken Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, QNB Finansbank, Denizbank, ING ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranlarını açıkladı. İşte detaylar…

Bankalar yeni kredi faiz oranlarını duyurdu! İşte Halkbank, ING, Vakıfbank, Ziraat bankası faiz oranı…

Bankalardan kredi almayı düşünenleri ilgilendiren bir gelişme oldu. Bankalar yeni kredi faiz oranlarını duyurdu! İşte Halkbank, ING, Vakıfbank, Ziraat bankası faiz oranı…

Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti!

Kamu ve özel bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Merkez Bankası'nın faiz oranlarını düşürmesi ile birlikte bankaların faiz oranlarının değişip değişmediği merak ediliyor...

Konut kredisi faiz oranları Kasım'ın üçüncü haftasında ne oldu?

Gözler Merkez Bankası'ndan alınacak faiz kararlarına çevrilirken ev alacak alan olan vatandaşlar da konut kredisi faiz oranlarını araştırmalarına devam ediyor. Peki bankalarda son durum ne?

Kamu bankaları konut kredisi faiz oranlarını indirdi!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar değişiklik gösteren oranlarda indirim uyguladı. Konutta 1 milyon TL'nin altındaki krediler için faiz oranı yüzde 1,29'a çekildi.

On binlerce kişi bu haberi bekliyordu! İşte bankaların faiz oranları!

Binlerce vatandaş çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak veya konut alma düşüncesiyle kredi çekmek istiyor ve haliyle faiz oranlarının seyrini merak ediyor. Kredi çekmek isteyenler, kredi hesaplamalarını bankaların internet sitelerinde yer alan kredi hesaplama aracıyla da yapabiliyor.

Merkez Bankası reeskont ve avans faiz oranlarını belirledi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) reeskont ve avans işlemlerinde uygulanacak faiz oranlarını belirledi.

Faiz oranları konut satışlarını nasıl etkiledi?

Koronavirüsün etkisiyle Haziran ayında düşen kredi faiz oranlarının, Ağustos'tan itibaren yavaş yavaş yükselmesi ile konut satışları düşüş eğilimine geçti.

kiptaş faiz oranlarını düşürdü Haberi

kiptaş faiz oranlarını düşürdü

 Ulaşım seçenekleri konusunda sunduğu kolaylık, standartlarüstü malzeme kalitesi, çağdaş mimari yaklaşımı, insanı temel alan yerleşim anlayışı ile herkese "ev alma yaşam al" dedirtecek projenin 481 konutluk ikinci etapta elde kalan son 100 konut.

Proje gerek ulaşım kolaylığı açısından gerek sosyal tesisleri, yüzme havuzu, alışveriş mağazaları, spor alanları, çağdaş mimari yaklaşımı ile bölgenin konsept projelerinden biri olmaya aday. Topkapı Merkez Evleri'nin her şeyden önce standartlarüstü bir yaşam merkezi olarak planlandığını belirten KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, projeyle ilgili olarak "İstanbul'un merkezinde huzurlu ve sorunsuz bir yaşam için en küçük ayrıntılar üzerinde bile titizlikle duruldu. Yapı teknolojisinin bugün kullandığı en modern imkanlar evlerin konforlu bir yuvaya dönüşmesi için özellikle tercih edildi" dedi.

İSTANBUL'A '0' KİLOMETRE!

"Topkapı Merkez...