28 / 04 / 2024

kiptaş kayabaşına başvuranların sayısı

kiptaş kayabaşına başvuranların sayısı

1.140 evin bulunduğu KİPTAŞ Kayabaşı Konutları'nda başvuru sayısı 1 günde 331 kişi artarak 3.093 kişiye ulaştı. Hangi metrekareye? Kaç kişi başvurdu?

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Kayabaşı TOKİ projesinde 163 konut yer alacak.

İŞKUR açıkladı! Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başladı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, İŞKUR üzerinden yaptığı açıklamada personel alımlarına başladığını bildirdi. Yapılan açıklamaya göre SYD Vakfı 21-45 yaş arası personel alımı yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

Başvurusunu eksiksiz yapanın hesabına 1.250 TL yatacak! Resmen açıklandı!

Eylül ayının sona ermesi ile beraber ekim ayı için Aile Destek Programı ödemelerine ilişkin meraklı bekleyiş başladı. e-Devlet üzerinden başvuranların hesabına Aile Destek Programı adı altında 1.250 TL yatacak. İşte detaylar...

Kredi kartlarında kırmızı alarm! Vatandaş borca battı!

Geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına başvuranların sayısı her geçen gün artıyor. Başvuru arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da patlama yaşanıyor. Temmuz ayında 180 bin kişi borcundan dolayı takibe düştü.

Dar gelirlere can suyu olacak yardım! Başvuranın hesabına 2 bin 150 TL yatacak!

Dar gelirli vatandaşlara can suyu olacak yardım için geri sayım başladı. Başvuranların hesaplarına 2 bin 150 TL yatırılacak. 

ABD'de işsizlik maaşına başvuranların sayısı artıyor!

ABD Çalışma Bakanlığı’nın düzenli olarak açıkladığı haftalık işsizlik maaşı başvurularına ilişkin verilere göre, ülkede ilk kez işsizlik maaşı almak için talepte bulunanların sayısı 245.000 kişiye yükseldi. Artış Mart ayından bu yana devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika! Deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını ve hatta köy evlerinin bazılarının bitme aşamasına geldiğini belirtti. Ayrıca, bu konutların tamamının yaz aylarına kadar bitirilmesinin planlandığını ifade etti.

TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

Hatay'da Mart ayında 7 bin 726, Nisan-Mayıs aylarında 42 bin 800 konutun inşasına başlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Hatay'da Mart ayında 7 bin 726, Nisan-Mayıs aylarında 42 bin 800 konutun inşasına başlanacağını duyurdu.

Depremin etkilediği 11 şehirde telaşla konut yapımına başlanması yeni felaketler getirebilir!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hasan Aksungur, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı 11 şehirde, telaşlı davranarak bir ay içinde konut yapımına başlanmasının, ileride doğabilecek yeni felaketlere zemin hazırlayabileceği uyarısını yaptı.

e-Devlet'ten başvuranlar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk yardımı veriyor. e-Devlet'ten başvuranlar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile destek programı alan bunu da alabiliyor! Milyonlarca kişi böyle, hemen başvurun 4 bin TL bağlansın

Aile destek programına başvuran çok sayıda vatandaş, diğer devlet yardımlarına başvuramayacaklarını düşünüyor. Fakat böyle bir durum yok. Bu desteklere başvuran vatandaşlar diğer yardımlara da başvurabiliyor. Mesela malulen emekli yardımı. İşte detaylar...

Aile destek programında her ailenin bilmesi gereken bir detay var! Sakın bunu bilmeden başvurmayın

Aile destek ödemeleri başvuruları başladı. Hak sahiplerine ödeme yapılacak ancak bu detayı bilmeden başvuranların başvuruları kabul edilmeyecek. İşte o hayati detay...

kiptaş kayabaşına başvuranların sayısı Haberi

kiptaş kayabaşına başvuranların sayısı

Bugün saat 17.00 itibarıyla 75 metrekarelik konutlara yapılan başvuru sayısı 2.594. 115 metrekarelik konutlara yapılan başvuru sayısı ise 499.

KİPTAŞ yönetimi aldığı karar ile 115 metrekare giriş katları açık satış yöntemiyle satma kararı aldı.

Kampanyada başvurular 4 Ocak'a kadar devam edecek.

Kampanya ile ilgili gelişmeler Türkiye'nin 1 numaralı konut ve emlak sitesi www.emlakkulisi.com'da...