03 / 05 / 2024

KİPTAŞ Locamahal ödeme planı

KİPTAŞ Locamahal ödeme planı

KİPTAŞ Locamahal ödeme planı kapsamında vade farksız 24 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Locamahal Zeytinburnu fiyat listesi 600 bin TL'den başlıyor...

KİPTAŞ Locamahal Ekim'de satışta!

Ön talebin toplandığı ve KİPTAŞ tarafından Zeytinburnu'nda inşa edilen Locamahal projesi Ekim'de satışa çıkacak. Projede fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Günlük 48 TL ödeme ile siz de bu bankadan kredi sahibi olabilirsiniz! İşte o kaçırılmayacak fırsat! 

Nakit ihtiyaçlarının gün geçtikçe artması, vatandaşların banka kredilerine yönelmesine neden oluyor. Halkbank, nakdi ihtiyaçların karşılanması için günlük 48 TL ödeme gerektiren bir kredi sundu. Bu sayede vatandaşlar düşük ödeme imkanıyla kolay bir şekilde kredi borcunu ödeyebilecekler.

İşsiz vatandaşlar üzülmeyin! Başvuruna en düşük bu kadar ödeme yapılacak! Hemen bakın!

İşsiz vatandaşlara müjde. Başvuru yapmanız yeterli olacak. En düşük bu kadar ödeme yapılacak. İşte detaylar!

Aile Bakanı Derya Yanık’tan zamlı ödeme müjdesi! Tam 3038 TL hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı düzenli olarak destek ödemeleriyle ilgili ayrıntıları paylaşıyor. Bakan Derya Yanık, ihtiyaç sahibi vatandaşlara zamlı ödeme müjdesi verdi.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de satışlar bugün başlıyor! Yüzde 20 indirimle!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da inşa ettiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar bugün başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de hangi konut tipleri var? KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de ödeme planı nasıl? İşte ayrıntılar...

İŞKUR'dan günlük 106 TL ödeme! Siz de alabilirsiniz...

İŞKUR vatandaşlara bir yandan iş bulurken bir yandan da iş sahibi olmaları için kurslar açıyor. İŞKUR meslek eğitim kurslarından faydalanmak isteyen vatandaşlar için günlük ödeme yapacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

KİPTAŞ Locamahal projesinde zarar etti iddiası!

İBB şirketi KİPTAŞ'ın Locamahal projesi İBB Meclisi'nin aralık ayı oturumlarının ilk birleşiminde yeniden gündeme geldi. KİPTAŞ'ın proje sebebiyle zarar ettiği ileri sürüldü.

KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı! İşte detaylı tablo!

KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı belli oldu mu? KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı! İşte detaylı tablo!

KİPTAŞ Arkatlı Evler ödeme planı! İşte detaylı tablo!

KİPTAŞ Arkatlı Evler ödeme planı belli oldu mu? KİPTAŞ Arkatlı Evler ödeme planı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Arkatlı Evler ödeme planı! İşte detaylı tablo!

KİPTAŞ Arkatlı Evler bugün görücüye çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Arkatlı Evler projesi bugün görücüye çıkıyor. Projedeki konut fiyatları ve ödeme fırsatları bugün açıklanacak...

Zeytinburnu Locamahal Kentsel Dönüşüm projesinde anahtarlar teslim edildi!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri yapıldı. Anahtar teslim törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılım sağladı.

KİPTAŞ Zeytinburnu Locamahal'da teslimler başlıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar sona erdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden proje dahilinde teslimlerin bu ay başlayacağını dile getirdi. 

KİPTAŞ Locamahal projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 95'e ulaştı!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda çalışmaları hız kesmeyen  Locamahal kentsel dönüşüm projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 95'e ulaştı...

KİPTAŞ Locamahal ödeme planı Haberi

KİPTAŞ Locamahal ödeme planı


İstanbul'un Avrupa yakasında Zeytinburnu'nda, Veliefendi Hipodromu'nun yanında yer alan Locamahal Evleri projesi, KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor.


KİPTAŞ Locamahal ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanarak ya da şirket bünyesinde vade farksız 24 aya kadar taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor.


Locamahal Evleri Zeytinburnu projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Locamahal Evleri'nde teslimler 36 ay sonra yapılıyor.


Locamahal Zeytinburnu fiyat listesi 600 bin TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor. Zeytinburnu sahile 800 metre mesafede olan Locamahal projesi 1.264 konut ve 75 ticari birimden oluşuyor.



Tel: 444 30 49    

Web: http://locamahal.com/   

Gülcihan...