09 / 05 / 2024

kiptaş müzayede EKİM 2020

kiptaş müzayede EKİM 2020

KİPTAŞ, yatırımcılara hitap eden ve İstanbul’da muhtelif bölgelerde yer alan 43 dükkan ve 20 konutu “4. Gayrimenkul Müzayedesi” ile şeffaf koşullarda açık artırma yöntemiyle 27 Ekim'de satışa çıkarıyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından, "İstanbul'da TOKİ'yi başarılı buluyorsunuz KİPTAŞ'ı mı?" sorusunu sordu, vatandaşlar da yanıtladı. Peki İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? İşte o yanıtlar...

Sotheby's Londra'daki müzayede evi satıldı!

Dünyanın önde gelen açık artırma şirketi Sotheby's Londra'daki müzayede evini satışa çıkardı. Müzayede evi Patrick Drahi tarafından 3,7 milyar dolara satın alındı.

Beril Çiçek İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Beril Çiçek İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beril Demirel tarafından kuruldu...

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Bayraklı Çiçek Mahallesi'ndeki dönüşüm hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah İzmir Bayraklı Çiçek Mahallesi'ndeki dönüşümü hızlı şekilde gerçekleştireceğiz." dedi.

Bursa Kent Müzesi'nin ek binası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Kent Müzesi'nin ek binası olarak hizmet verecek olan defterdarlık binasını yeniledi.

Ek teminata çözüm vadeli gayrimenkul!

İş dünyasından kredi çekerken ek teminat isteyen bankalar piyasayı zora sokuyor. Ödemelerini yapmak yerine teminat gösterebileceği gayrimenkul almaya yönelen iş dünyasına çözümü vadeli gayrimenkul satışı yapan firmalar sunuyor.

Realist Tuzla: Gerçek yatırım, gerçek kazanç!

"Gerçek yatırım, gerçek kazanç" sloganı tanıtılan Realist Tuzla projesinde 2+1 daire fiyatları 325 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 

Makyol Yaşam'dan Enflasyonla Mücadele indirimine ek yüzde 10 indirim!

Makyol Yaşam’daki son 60 daire için hemen teslim imkanıyla peşin ödemelerde yüzde 10 Enflasyonla Topyekun Mücadele indiriminin yanı sıra yüzde 10 ek indirim ya da “yüzde 0 faiz, yüzde 20 peşinat ve 36 ay vade” imkanı sunuluyor...

Bahçeköy Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçeköy Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 17 milyon TL sermaye bedel ile Mehmet Nevzat Pisak ve Mehmet Levent Selamoğlu ortaklığında kuruldu. 

Konutta gerçek tasarrufun yolu ısı yalıtımından geçiyor!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Ülke olarak enerji ihtiyacımızın yüzde 75’ini ithal etmemize rağmen konutlarımızda, ısıtma ve soğutma amaçlı kullandığımız enerjinin yarısını israf ediyoruz. Oysa konutlarda gerçek tasarruf yalıtımla başlar" dedi...

TOKİ Pelitli kentsel dönüşüm projesine 1 ay ek süre!

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1 aylık ek süre istendi. Projenin Ekim'in sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

kiptaş müzayede EKİM 2020 Haberi

kiptaş müzayede EKİM 2020

KİPTAŞ, yatırımcılara hitap eden ve İstanbul’da muhtelif bölgelerde yer alan 43 dükkan ve 20 konutu “4. Gayrimenkul Müzayedesi” ile şeffaf koşullarda açık artırma yöntemiyle satıyor. 

Halka açık müzayede, 27 Ekim 2020 Salı günü saat 14:00’te KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılacak. KİPTAŞ'ın sitesinde yer alan habere göre; katılımcılar ayrıca www.kiptas.istanbul internet sitesi üzerinden canlı yayınlanacak olan açık artırmaya dünyanın her yerinden online teklif sunabilecek. 

43 DÜKKAN VE 20 LÜKS KONUT ALICILARINI BEKLİYOR

2019'un Ekim ve Aralık aylarında, 2020 yılının ise Mart ayında toplam üç kez halka açık müzayede düzenleyen KİPTAŞ, “4. Gayrimenkul Müzayedesi” kapsamında bu kez 43 dükkan ve 20 lüks konutu satışa sunuyor. 

Mevcut stokları öncelikle riskli yapılarda veya riskli alanlarda yaşayan vatandaşlar için satışa çıakran KİPTAŞ yönetimi, şirket tarihinde ilk kez...