30 / 04 / 2024

 Kira Garanti Fonu

 Kira Garanti Fonu

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Belgü, "Yatırımlarda yavaş yavaş duraksamaya gidiyoruz çünkü önemli bölgelerde, birçok yerde AVM'ler için gerekli olan yatırımların yapıldığını, bundan sonra biraz daha dikkatli davranılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi.

Şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti var mı? Bakan Koca tek tek açıkladı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti olup olmadığını açıkladı. İşte detaylar...

Bakan açıkladı! Kredi Garanti Fonu Kredisini kimler alabilecek?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yeni Kredi Garanti Fonu (KGF)  paketinin kapsamını açıkladı. Peki KGF Kredisinden kimler faydalanabilecek? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar…

İşverene  EYT desteğinde sevindiren haber!  25 milyar TL’yi bulacak

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi, işverenleri de pek çok açıdan ilgilendiriyor. Düzenleme le oluşacak işverenlerin kıdem tazminatı yükünü hafifletmek amacıyla alınan tedbirler çerçevesinde yeni Kredi Garanti Fonu (KGF) destek paketini Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı.

EYT'de işverene destek! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Emeklilikte yaşa takılanlara yönelik düzenlemede işverenlerin kıdem tazminatı yükünü hafifletmeye yönelik tedbirler kapsamında, yüzde 75 kefalet oranıyla Kredi Garanti Fonu desteği verilecek.

3 kamu bankasından kredi yağacak! Hazırlıklar başladı

250 milyar liralık Kredi Garanti Fonu paketinden sonra üç kamu bankasının kredi musluklarının açılabilmesi için Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye Varlık Fonu ve BDDK'nın hazırlık yaptığı, yeni kredi paketlerinin yolda olduğunu ve 280 milyar liraya yakın kredi verilebilecek.

İşveren'den üç madde ile EYT açıklaması!

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkanı Özgür Burak Akkol, emeklilerle emekli olmayanlar arasındaki SGK prim farkının ortadan kalkacağını ve işverenlerin Kredi Garanti Fonu'ndan (KGF) uygun kredi alabileceklerini söyledi.

The Superior Suites 50 bin liraya varan kira getirisiyle 24 ay vade 0 faiz fırsatıyla!

Ege Yapı imzasıyla mart ayında teslim edilecek The Superior Suites'te 24 ay vade 0 faiz fırsatı sunarken 50 bin liraya kadar garanti kira getirisi sağlıyor. İşte detaylar…

KOBİ’ler için yeni projeyi Başkan açıkladı... Hazine Bakanı ne dedi?

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği Başkanı Nurettin Özgenç, KOBİ'lere öncelik verilecek yeni Kredi Garanti Fonu kefaleti ile kredi çalışmasının yapılmasının küçük ve orta ölçekli işletmelerin uzun zamandır beklediği bir proje olduğunu dile getirdi.

"İktidar resmen gidin döviz alın diyor"

Piyasalarda hükümetin, KOBİ'lere ve esnafa yönelik olarak açıklayacağı Kredi Garanti Fonu paketinin ayrıntıları beklenirken, ekonomistler seçim öncesinde bir kredi bolluğu yaşanacağı tahmin ediliyor.

Bakan Nebati için flaş iddia! Yeni kredi paketi yolda...

Bloomberg'te hükümete yakın olduğu belirtilen bir ismin, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Kredi Garanti Fonu (KGF) destekli yeni bir kredi paketi hazırlığı olduğunu söylediğini öne sürdü.

İnşaat sektöründen Kredi Garanti Fonu talebi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından açıklanan 6 sektörü kapsayan 60 milyar Türk Lirası tutarlı yeni KGF paketi çerçevesinde inşaat sektörü bulunmuyor. Sektör temsilcileri, yeni destek paketi kapsamına alınmak istediklerine dikkat çekti.

Bankalardan son dakika açıklaması! 10 yıl vadeli, 1 yıl geri ödemesiz ucuz kredi geliyor!

Bankalardan son dakika kredi duyurusu geldi. Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletiyle sunulacak, toplam 60 milyar Türk Lirası'nı bulacak ucuz ve uzun vadeli kredi paketinin hazırlıklarında sona gelindi...

Adil Karaismailoğlu: Yap-işlet-devretlerde biz garanti ödemeyeceğiz, onlar kira ödemeyecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, havalimanlarındaki kiracı işletmecilerden 3 ay kira alınmadığını belirtti. Karaismailoğlu, “Yap - işlet - devretleri Kovid - 19 sürecinde garanti dışına çıkardık. Burada biz garanti ödemeyeceğiz, onlar da kira ödemeyecekler" dedi. 

 Kira Garanti Fonu Haberi

 Kira Garanti Fonu

Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından, perakende alanında eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Soysal iş birliğiyle düzenlenen 10. AVM Yatırımları Konferansı'nın açılışında AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü konuşma yaptı. 2018 yılının 125 milyar TL ciro, 520 bin kişilik istihdam ve 410-415 adet AVM ile kapanmasını öngördüklerini ifade eden Belgü, "Yatırımlarda yavaş yavaş duraksamaya gidiyoruz çünkü önemli bölgelerde, birçok yerde AVM'ler için gerekli olan yatırımların yapıldığını, bundan sonra biraz daha dikkatli davranılması gerektiğini düşünüyoruz." açıklamasında bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AVM'lerin bu yıl 58 milyar dolarlık yatırıma ulaşacağını ifade eden Belgü, bu rakamın 3'te 1'inin yabancı yatırımcılar tarafından harcandığını belirtti. 

Anadolu'da yatırım yapmanın daha değerli ve karlı olduğunu belirten Belgü, "Yatırımlarda yavaş yavaş duraksamaya gidiyoruz çünkü önemli bölgelerde,...