05 / 05 / 2024

kira ödeyen fon

kira ödeyen fon

Qinvest Portföy Yönetimi, Türkiye’nin gayrimenkul yatırım fonu yönetim şirketlerinden Re-pie ile beraber gayrimenkul yatırım fonu kurdu...

Boğaz manzaralı evde 7 bin TL kira ödeyen kiracısına, ev sahibinden isyan! Evime çöktü!

Kiracı ev sahibi arasında büyük gerginliğe sebep olan kira bedellerine bir yenisi eklendi. Bir ev sahibi, Boğaz manzaralı evinde oturan kiracısının  7 bin TL kira ödediğini söyledi. Ev sahibi 'evime çöktü' diyerek isyan etti...

Demet Akalın'a mağdur ev sahiplerinden destek geldi: 'Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey'

Ev sahibi-kiracı kavgalarında sular durulmazken ünlü şarkıcı Demet Akalın da yaşadığı mağduriyeti dile getirmişti. 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı başlığıyla yaptığımız haber paylaşımına yorum yapan Demet Akalın'a diğer ev sahiplerinden de destek mesajları geldi.

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı: 'Sen kimsin? Ev benim'

Ülkemizde son dönemlerde ciddi bir sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi şarkıcı Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin lira kira ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" dedi.

Küçük esnafa kira darbesi! İş yeri kiraları beşe katlandı, kirasını ödeyemeyen kepenk indiriyor!

Küçük esnaf fahiş orandaki kira artışlarından oldukça dertli. Geçen yıl 10 bin lira kira ödeyen bir esnaf bugün 50 bin liralık astronomik rakamlarla karşılaşırken, kirasını ve diğer giderlerini karşılamakta zorlanan çoğu esnaf kepenk kapatıyor.

Simge Sağın 7.5 milyon TL'lik evinin manzarasıyla büyüledi!

Şarkıcı Simge Sağın, Göksu Evleri’nde orman manzaralı çatı dubleksi evinden ayrılarak, Galata'da ilk görüşte aşık olduğu deniz manzaralı, dubleks daireye taşındı. 20 bin kira ödeyen Sağın'ın oturduğu evin fiyatı 7.5 milyon TL. 

Emekliler için büyük fırsat! Kredi faizleri düştü...

Uzun zaman yoğun şekilde çalışarak, aldığı emekliliğiyle rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürmeyi isteyen emekliler için büyük bir fırsat kapısı aralandı. Kira ödeyen emeklilere, çok düşük vade faiz oranı ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

TF Varlık Kiralama 750 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

TF Varlık Kiralama'nın talep toplamasını 7 ve 8 Nisan Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirdiği, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 750 milyon TL nominal değerdeki, 75 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.

Yatırım Varlık Kiralama 35 milyon TL kira sertifikası ödedi!

Yatırım Varlık Kiralama'nın 66 gün vadeli, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu 35 milyon TL tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikasının ana para ve getiri ödemesi tamam... 

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı! 

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'nın Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, toplamda 100 milyon TL nominal değerli, alım satıma dayalı kira sertifikalarına ilişkin tertip ihraç belgeleri yayınlandı. 

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama, Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 1 milyar TL tutarına kadar alım satıma dayalı kira sertifikası ihracına karar verdi.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama 100 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı ve kaynak kuruluş olarak yer alacağı, TRDKTVK62146 ISIN kodlu, 84 gün vadeli 100 milyon TL nominal tutarlı yurt içi kira sertifikasının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

TF Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası sattı!

TF Varlık Kiralama tarafından Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 1 milyar TL nominal değerdeki, 178 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.

TF Varlık Kiralama 750 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 750 milyon Türk Lirası tutarındaki 75 gün vadeli, kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu.

kira ödeyen fon Haberi

kira ödeyen fon

Katar devlet fonu iştiraki olan Türkiye’de SPK lisanslı Qinvest Portföy Yönetimi A.Ş., Türkiye’nin gayrimenkul yatırım fonu yönetim şirketlerinden Re-pie ile beraber gayrimenkul yatırım fonu kurdu. Fonda kurucu Qinvest, yönetici ise Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş oldu. Alternatif fon pazarında kurucu ve yöneticinin farklı olduğu ilk fon oldu. Fonun SPK tarafından onaylanan iç tüzüğüne göre; döviz bazlı kiracısı olan ticari mülklere yatırım yapılacak.

Milliyet'te yer alan habere göre, Re-pie Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Emre Çamlıbel, bu fon ile daha çok yabancı kurumsal yatırımcıyı Türkiye’ye çekmeyi ve düzenli kupon ödemeleri ile yatırımcı bazını genişletmeyi hedeflediklerini belirtti.  

1 milyar TL’lik varlık

Son dönemde Türkiye’ye en büyük desteği sağlayan Katar’ın Türkiye’deki portföy yönetim şirketi Qinvest, SPK verilerine göre 1 milyar lira üzerinde...