02 / 05 / 2024

Kıraç Peyzaj Ağaç adres

Kıraç Peyzaj Ağaç adres

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Morkaya tarafından kuruldu.

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi açıldı!

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Amer tarafından kuruldu.

Kıraç'tan imar barışı açıklaması!

"Karavanı sattık ve küçük kulübeyi dizayn ettik, arada orada oturuyoruz" diyen Anadolu rock müziği yorumcusu, besteci ve söz yazarı Kıraç, imar barışıyla ilgili de açıklama yaptı.

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Morkaya tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

Kıraç TEM 34 iletişim bilgileri!

13 metre genişliğinde iç koridorları bulunan proje Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. Kıraç TEM 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

Kıraç TEM 34 satılık daire!

Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında inşa edilen proje toplam 200 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. Kıraç TEM 34 satılık daire inşa çalışmaları 24 ayda tamamlanacak.

Kıraç TEM 34 satış fiyatları!

200 bin metrekare kapalı alanı bulunan proje Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. Kıraç TEM 34 satış fiyatları metrekare birim fiyatı 2 bin 200 TL'den başlıyor.

Samsun İlkadım'da külliye inşa edilecek!

6 bin metrekarelik bir alana büyük bir külliye inşa edecek olan İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesisi’nin temel atma töreni 18 Ağustos 2015 saat 18.00’de yapılacak.

Kadıköy Caferağa imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kadıköy Caferağa Mahallesi, 24 pafta, 1017 ada, 76, 94, 95 ve 99 parseller ile kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 650 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Adana'daki köprü kavşağı sorunu ne zaman çözülecek?

Yaya geçitleri yayaların güvenli geçebilmelerini sağlamak üzere ,trafik işaretleriyle belirlenmiş alandır. Adana'da her gün binlerce aracın geçtiği küçük saat kuru köprü kavşağında trafik lambası bulunmaması adeta yayaları ölümle burun buruna getiriyor.

Amir Yatırım İnşaat Tekstil Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Amir Yatırım İnşaat Tekstil Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi 2 milyon TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

Kıraç Peyzaj Ağaç adres Haberi

Kıraç Peyzaj Ağaç adres

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Morkaya tarafından kuruldu.

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek. -Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri yetiştirmek. -Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak. -Toprak alım ve satımını yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak...