07 / 07 / 2024

kirac satilik arsa

kirac satilik arsa

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Esenyurt Kıraç Mahallesi"ndeki 1743 metrekare yüzölçümündeki arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Tamamı Hazine hisseli olan arsa için 1 milyon 750 bin TL tahmini fiyat tayin edildi

Vehbi Koç’tan kiracılı ev yorumu: Arsa altındır, üstüne bina yaparsan gümüş, içine kiracı sokarsan teneke olur

Elinde parası olanlar nasıl değerlendireceğini düşünürken Borsa Yatırımcısı Levent Ağan, Koç Grubu’nun kurucusu Vehbi Koç’un bir yatırım tespitini paylaştı. Vatandaştan şu an tenekenin bile kiracılı evden daha değerli olduğu yorumları geldi.

Dev müteahhitlerden hükümete çağrı! Arsa almayalım, kiracı olalım!

Türkiye’nin en ünlü müteahhitleri, inşaat sektöründe artık yeni bir trend oluştuğunu, küçük evlere ilginin artacağını söyledi. Yeni Evim projesinden de umutlu olan sektör devleri ayrıca, hükümetten kamu arazilerine kiracı olmak için çağrı yaparken, yeni dönemde Ege ve Akdeniz’in prim yapacağı görüşü

TCDD kiracıları kiralarını ödemiyor iddiası!

TCDD gelir elde etmek amacıyla arsa ve iş yerlerini kiraya verdi fakat kiracıların kira bedeli ödemediği ileri sürüldü. 

Kiracı nasıl tahliye edilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Annem kiracı. Ev sahibi kontrat yenileme tarihinden 2 ay önce ihtiyaçtan tahliye ihtarnamesi çekti. Ev sahibi tahliye davası açarsa kazanır mı? Ne kadar sürer? Ev sahibi kazanırsa, dava masrafları anneme mi ödetilir ve kaç liradır?' sorusunu cevapladı.

Özben Örs: Arsa yatırımı kazandırır!

Arazi ve iş geliştirme üzerine uzmanlaşmış Özben Örs arazi almanın püf noktalarını paylaştı. Örs "Vehbi Koç'un dediği gibi, "Yatırım yapacaksanız arsa alın, altındır, üstüne bina yaparsanız gümüş, içine kiracı koyarsanız teneke olur" dedi.

Kiracı kirayı ödemeden kaçarsa ne olur?

Ev veya işyerinizi kiraya verdiğinizi ancak kiracınızın sözleşme bitmeden evi boşalttığını farz edelim. Peki, kiracının erken tahliye hakkı bulunuyor mu? Kiracı kirayı ödemeden kaçarsa ne olur?

Kiracı bina demirbaş ücreti ödemeli mi?

Kat malikleri, apartman işletme giderlerine eşit olarak; apartman demirbaş giderlerine ise kendi arsa payı oranında katılmak ile yükümlü oluyor. Peki, kiracı bina demirbaş ücreti ödemeli mi?

Kat malikleri kurulunda kiracının oy hakkı var mıdır?

Kanunen her kat malikinin arsa payı oranına bakılmaksızın bir oy hakkı bulunuyor. Peki, dairesini kiraya veren ev sahibi oy kullanabilir mi? Kat malikleri kurulunda kiracının oy hakkı var mıdır?

Derince Belediyesi 2 milyon 950 bin TL'ye arsa satacak!

Kocaeli Derince Belediyesi, Çınarlı Mahallesi'nde bulunan 2 bin 950 metrekare büyüklüğünde akaryakıt-LPG istasyonu imarlı ve kiracılı arsayı 2 milyon 950 bin TL'den satışa çıkardı. Derince Belediyesi arsa ihalesinin detayları şöyle...

Apartman toplantılarına kiracılar katılabilir mi?

Apartman toplantılarında yönetici, kat maliklerinin, hem sayı hem arsa payı bakımından çoğunluğu tarafından atanıyor. Peki, apartman toplantılarına kiracılar katılabilir mi? İşte Kat Mülkiyeti Kanunu esasları...

Konut ve işyerinde eski kiracı, arsada işgalci ile hukuki mücadele yöntemleri

Yeni satın aldığınız, konut, arsa veya işyerinizde, eski "kiracı" halen oturuyor ve inatla gayrimenkulü tahliye etmiyorsa, ne yapmalısınız? Konut ve işyerlerinde "eski kiracı", arsalarda ise "gecekondu" sorunuyla karşılaşmamak için, gayrimenkulü satın alı

Kiler Mecidiyeköy'de arsa arıyor!

Zincirlikuyu Likör Fabrikası ihalesini Aşçıoğlu'na kaptıran Kiler Grubu, aynı bölgede arsa arayışını sürdürüyor.

Sultanbeyli Belediyesi arsa satacak

Sultanbeyli Belediyesi'nce ticaret ve konut imarlı arsa kapalı teklif usulüyle satılacak.

kirac satilik arsa Haberi

kirac satilik arsa

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Esenyurt Kıraç Mahallesi"ndeki 1743 metrekare yüzölçümündeki arsayı satmak üzere ihale düzenledi.
Tamamı Hazine hisseli olan arsa için 1 milyon 750 bin TL tahmini fiyat tayin eden Milli Emlak, geçici teminat içinde 350 bin TL istedi. İhale 3 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

 


Hüseyin...