15 / 05 / 2024

kiracının abonelikleri üstüne alması

kiracının abonelikleri üstüne alması

Taşınmaz mallarını kiralayan kimselerin gayrimenkulden yararlanabilmeleri için abonelikleri kendi adına alması gerekiyor. Peki, kiracı elektrik aboneliğini üzerine almak zorunda mı? Kiracı abonelik almazsa ne olur?

Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Dolar borcu olanlar yandı! Net bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru yerel seçimler sorası yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL 32 lira sınırını aşarken, doları nabzını tutan adam Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara uyarı geldi. Geçer, üstüne basa basa doların geleceği net rakamı açıkladı.

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor! Kıyıda köşede altını olanlar hemen 3 Mart 2024 altın fiyatlarına bakın!

Mart ayının ilk pazar gününde pek çok yatırımcı da altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Rekor üstüne rekor kıran gram altın 2.180 TL olurken, çeyrek altın ise 3 bin 580 TL'den satılıyor.

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Emekli maaş zamları yeniden değerlendirilecek, resmen açıklandı! Emeklilere müjde üstüne müjde acil bakın!

Emekli maaş zamları yeniden değerlendirilecek, resmen açıklandı... Emeklilere müjde üstüne müjde, acil bakın...

Altın fiyatlarında resmen rekor üstüne rekor geldi! İşte 19 Temmuz 2023 anlık altın fiyatları!

Altın fiyatlarında resmen rekor üstüne rekor geldi...Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 19 Temmuz 2023 anlık altın fiyatları...

Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı! Rekor üstüne rekor kırdı! 14 Temmuz 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından yükselişe geçerek rekor üstüne rekor kırdı. Gram altın dün 1667 lira oldu. Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Temmuz 2023 altın fiyatları.

Gram altında rekor üstüne rekor! Dur durak bilmiyor: Kapalıçarşı'da gram altın 1.610 TL! 

Gram altın fiyatlarında rekor üstüne rekor kırılıyor. Cuma 1.567 Türk Lirası'nı gören gram altın, bugün zirvesini yeniledi. İşte ayrıntılar...

Altın taş üstünde taş bırakmadı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın üçüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın taş üstünde taş bırakmadı. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altında yeni rekor gün yüzüne çıktı! Altını bilen adam İslam Memiş net tarihi açıkladı! 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta yeni rekorlara imza attı. Gram altın rekor üstüne rekor kırarken Altını bilen adam İslam Memiş'ten gram altın için yeni rekor açıklaması geldi. Net tarih belli oldu...

Altın ve dolar pazartesi sendromuna girdi! Uzmanlar üstüne basa basa uyardı! Almayın, o günü bekleyin!

Altın ve dolarda hareketlilik devam ediyor. Dolar 20 TL'yi geçerken altın haftayı yükselişle kapattı. Altın ve dolarda seçim öncesi pazartesi sendromu başladı. Uzmanlar üstüne basa basa uyardı. Almayın, o günü bekleyin!

Kirada yüzde 25 zam sınırının süresi doluyor, arabuluculuk Eylül'de başlıyor! Kiracılar ve ev sahipleri ne yapacak?

Konut kiralarını yüzde 25 ile sınırlayan düzenlemenin süresi 1 Temmuz tarihinde sona eriyor. Peki kiracılar ve ev sahipleri ne yapacak?

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Dolar 25 TL olacaksa olsun! Dolar yerine onu alın! Uzman isim üstüne basa basa açıkladı!

Para piyasası uzmanı İslam Memiş, doların 25 TL olacağını söyledi ama dolara da yatırım yapmayın diyerek üstüne basa basa açıkladı. 

kiracının abonelikleri üstüne alması Haberi

kiracının abonelikleri üstüne alması

Kiracı elektrik aboneliğini üzerine almak zorunda mı?

Taşınmaz mallarını kiralayan kimselerin gayrimenkulden yararlanabilmeleri için abonelikleri kendi adına alması gerekiyor.


Kiracının elektrik ve su gibi abonelikleri üzerine alması halinde, bu aboneliklerden kendisi sorumlu olup, olası borçlardan da yine aynı şekilde ev sahibi değil, kiracı sorumlu oluyor. Peki, kiracı elektrik aboneliğini üzerine almak zorunda mı?


Ev sahibinin korunması için yapılan düzenlemelere göre kiracılara elektrik aboneliğini üstüne alma zorunluluğu getirilmiş olup ev sahibi ile kira sözleşmesini karşılıklı olarak imzalanması halinde evde bulunan bir çok aboneliği kiracının üzerine alması gerekiyor.


Elektrik aboneliği işlemleri..

Yeni bir tesis veya kullanım yeri için dağıtım sistemine bağlanmak suretiyle elektrik enerjisi temin etmek isteyen gerçek veya tüzel kişi, dilekçe ile şirkete doğrudan başvurur.


Başvuruda bulunan mülk sahibi ve/veya sahipleri veya vekili, mülk kiraya verilmiş...