21 / 05 / 2024

kiradaki evimi satmak istiyorum

kiradaki evimi satmak istiyorum

Taşınmaz mal sahipleri, evini veya işyerini kira bedeli karşılığında bir başkasının kullanımına bırakabiliyor. Kiralamalarda, taraflar arasında sözleşme imzalanıyor. Peki, evizi kiraya verdiyseniz ve "Kiradaki evimi satabilir miyim?" diyorsanız işte yanıt

Evini satmak isteyenlere uzman tavsiyesi: Ya indirim yapın ya da satmaktan vazgeçin!

Yüksek mevduat faizleri nedeniyle parasını bankaya yatıranların sayısı artarken, bu durum gayrimenkul sektörünü olumsuz etkiliyor. Yatırım uzmanı Mert Başaran, ülkede mevduat faizlerinin arttığını belirterek, evini satmak isteyenlerin iki seçeneği olduğunu açıkladı.

Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi de isyanda: Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor!

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç da, düşük kira bedeli ödemesiyle gündeme geldi. Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi, "Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor" dedi. İşte ayrıntılar...

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Altın fiyatları bugün düştü! 10 Şubat altın fiyatları

''Altın fiyatları bugün ne kadar?'' sorusu altı alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 10 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın yatay seyrediyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 10 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de altın alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar oldu? 10 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Dolar yatırımı yapanlar, dolar alıp satmak isteyenler dikkat! 5 Ekim Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kuru başta dolar yatırımcıları olmak üzere dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dün rekor seviye olan 27,55 liradan başlayan dolar/TL kuru bugün kaç TL? 5 Ekim Perşembe dolar ne kadar oldu?

Otomobillerini satmak isteyenler dikkat! Yeni düzenleme getirildi! Bunu yapmanın cezası 100 bin TL

Otomobil piyasasına yönelik yapılan yaptırımlar ve denetimlere bugün bir yenisi daha eklendi. Otomobillerini satmak isteyenlere yönelik getirilen bu yeni düzenlemede kurala uymayanlara tam 100 bin TL ceza uygulanacak.

Altın alıp satmak isteyenler aman dikkat! Altın fiyatlarını gören şok olacak! 14 Eylül Perşembe altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altında yükseliş bekleyeneler bu rakamlar karşısında şok olacak. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Eylül Perşembe altın fiyatları kaç lira? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Gram altının 1.500 TL'yi geçeceği tarih belli oldu! Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Gram altın, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatlarında ibreler tekrar yeşili gösterirken herkesin ''Gram altın ne zaman 1.500 TL'yi geçecek'' sorusu yanıt buldu. Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak

28 Mayıs seçimi sonrasında gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar ile ilgili tahminler de gelmeye başladı.Yatırımcılar dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunu merak ediyor. Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın esip gürledi! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın! 9 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Altın fiyatları yeni günde de resmen esip gürledi. Altın fiyatları  bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? Altın alıp satmak isteyenler hemen bakın! 9 Mayıs 2023 altın fiyatları.

kiradaki evimi satmak istiyorum Haberi

kiradaki evimi satmak istiyorum

Kiradaki evimi satabilir miyim?

Taşınmaz mal sahipleri, evini veya işyerini kira bedeli karşılığında bir başkasının kullanımına bırakabiliyor. Kiralamalarda, taraflar arasında sözleşme imzalanıyor.


Bu sözleşmede yapılan anlaşmaya istinaden birtakım maddelere yer veriliyor. Kira bedeline, artış oranına, kiranın ödeneceği tarihe ve diğer özel koşullara yer veriliyor. Peki, bu sözleşme evi satmaya engel olur mu? Siz de "Kiradaki evimi satabilir miyim?" diyorsanız işte yanıtı..


Kiraya verilen taşınmaz malın satışı gerçekleşebiliyor. Satış sürecinde kiracının yeni malik adaylarına evi gösterme zorunluluğu da bulunuyor.


Evi satın alan yeni malikin bu eve ihtiyacı olması halinde ise kiracıdan tahliye edilmesi istenebiliyor.


Kanunen kiralananı sonradan edinen kişi, onu kendisi, eşi, altsoyu, üstsoyu veya kanun gereği bakmakla yükümlü olduğu diğer kişiler için konut veya işyeri gereksinimi sebebiyle kullanma zorunluluğu varsa, edinme tarihinden başlayarak bir...