03 / 05 / 2024

Kırçiçeği inşaat sektörüne mi giriyor

Kırçiçeği inşaat sektörüne mi giriyor

Kırçiçeği, yurtdışındaki ilk restoranını da eylül ayında ABD'nin Dallas kentinde açacak. Mayıs ayı sonunda şube sayısı 22'ye ulaşacak olan restoran zinciri 2017'de ise 30 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye Hazır Beton Birliği inşaat sektörünün geleceğini iyi görmüyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Hazır Beton Endeksi” 2024 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat sektörünün geleceğine dair iyimserliğin henüz oluşmadığı belirtildi.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatları resmen fırladı! 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire büyük zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 11 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Peş peşe gelen zam haberlerinin ardından bugün demir fiyatları düştü. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Demir fiyatları kaç lira? İşte 11 Ekim 2022 demir fiyat listesi..

İnşaat sektöründe istihdam edilenlerin sayısı 36 bin kişi arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmi olarak açıklanan Ekim-Aralık 2021 dönemi verilerine göre, inşaat sektöründe istihdam edilenlerin sayısı 36 bin kişi arttı.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 5 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi 2022 yılının Ocak ayında, 2021 yılının Aralık ayına göre;  inşaat sektöründe yüzde 5 azaldı.

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

İnşaat sektörünün gözü Fiyat Farkı Kararnamesi’nde!

Kamu müteahhitleri yeni senenin ilk günlerinde TBMM’de görüşülecek Fiyat Farkı Kararnamesi’ne odaklandı. Kovid-19 salgınıyla girdi maliyetlerinin yüzde 200 yükseldiği inşaat sektörünün temsilcileri, tatmin edici bir kararname çıkmasını umut ediyor.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

İnşaat sektörü için ihracat kapısı 15-16 Eylül’de açılıyor!

1.000’e yakın iş insanı 15-16 Eylül tarihlerinde 5. Afrika Forumu’nda bir araya geliyor. 5. Afrika Forumu’nda inşaat sektörü için yeni ihracat kapıları aralanacak.

Rusya'da inşaat sektöründe maaşlar arttı!

Artan maaşlara karşı Rusya vatandaşlarının rağbet göstermediği inşaat sektöründe fiyatlar uçtu. İnşaat işçileri maaşları da 70 binden 80-90 bine çıktı.

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kerimhan Taş tarafından kuruldu.

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

İnşaat sektöründe istihdam arttı! 

İş gücü istatistikleriyle ilgili konuşan Anadolu Ajansı Finans Analisti ve ekonomist Haluk Bürümcekçi, inşaat sektöründe istihdamın arttığını dile getirdi. 

Kırçiçeği inşaat sektörüne mi giriyor Haberi

Kırçiçeği inşaat sektörüne mi giriyor

Kırçiçeği'nin 1985'te babası Kemal İpbaş ve kuzeni Osman İpbaş tarafından Bornova'da 12 masalı bir pide dükkanı ile yola çıktığını dile getiren Genel Müdür Meryem Dilşad İpbaş, "Daha sonra eskisini devredip daha kapasiteli yerlere geçerek birkaç dükkan değiştirdik ve 1993'te Alsancak'taki restoranımızı açtık. İlk şubemiz 1997'de açtığımız Marmaris restoranımız oldu. Onu 2001'de Göztepe izledi. Yeni şube açılışları her yıl biraz daha hızlandı. Geçen sene 2, bu sene 4 restoran daha açtık. Mayıs ayı sonunda şube sayımız 22'ye ulaşacak. 2017'de ise 30 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 


Tüm şubelerini kendilerinin işlettiğini, franchising vermediklerini vurgulayan İpbaş, "Çok franchising teklifi geliyor. Ama bunun emanet edilir bir şey olduğunu düşünmüyoruz. Çünkü mönü çok kalabalık. Marka ve hizmet çok önemli. Şube ve marka arasında zaman zaman...