05 / 05 / 2024

Kırçiçeği ptel yatırımı

Kırçiçeği ptel yatırımı

Kırçiçeği Restoran uluslararası marka olmayı hedefledi. Bunun için ilk adımı atan şirket, Dallas’ta şube açıyor. Genel Müdür Meryem Dilşad İpbaş, “2017 sonuna kadar ABD’de sayıyı dörde çıkaracağız. Çeşme'de 12 odalı butik otel yaptırdık, bayramdan sonra açılıyor'' dedi.

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno: 15 Dakikalık Şehir'i açıkladı! Hayatımız kolaylaşacak...

Esenler Belediyesi, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nü ünlü akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Şehircilik Paneli'nde Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno  ‘15 Dakikalık Şehir”i anlattı.

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Ne altın ne dolar... Yatırım için herkesin ilk tercihi bu oldu! Nisan ayında rekor kırdı!

İnsanlar paralarını enflasyona korumak için yatırım araçlarına yöneldi. Özellikle otomobil bütün yatırım araçlarını geride bırakarak yurttaşların ilk seçeneği oldu. 14 Mayıs öncesi 'fiyatlar artacak' endişesi araç satışlarını artırırken, nisan ayında rekor üstüne rekor kırdı.

Seçim öncesi en cazip yatırım aracı hangisi? İşte, son dönemde yatırım portföylerinin en gözde yatırım aracı!

Yatırım dünyasında son dönemde seçim sürecine ilişkin fiyatlamalar ön plana çıktı. Yatırımcılar hem küresel risklere hem de seçim ile ilgili belirsizlere karşı kendilerini korumak için yatırım portföylerinde değişikliğe gidiyor.

50 bin liraya kaç TL kâr ederim? İşte mevduat faiz getirisi hesabı!

Elinde nakit bulunduranlar hem mevcut paralarını korumak hem de belirli bir getiri sağlamak için mevduat hesaplarına yatırabiliyor. Her bankanın kendi mevduat hesaplarında çeşit çeşit faiz uygulamaları bulunuyor. Peki hangi bankada 50 bin liraya ne kadar kâr elde ederim? İşte detaylar...

Kış desteği ihtiyacı olanlara yardım yapılacak! Başvuru yapanlar hesapları kontrol etsin!

Türkiye genelinde çeşitli belediyeler tarafından ihtiyaç sahibi olan hanelere kış desteği ödemesi yapıldı. Bu kış desteği ödemesine başvuru yapanların banka hesaplarını kontrol etmeleri söylendi. 

İstanbullulara şok uyarı: Marmara fayı kırıldı, kırılacak! İstanbul depremi için kritik veriler peş peşe açıklandı!

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremin ardından olası büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. İstanbullulara şok uyarı: Marmara fayı kırıldı, kırılacak! İstanbul depremi için kritik veriler peş peşe açıklandı!

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin!

Gram altında tarihi rekor kırıldı. Gram altın iç piyasada 1150 TL'ye çıktı. Herkes şimdi ne olacak? sorusunun yanıtını ararken “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin. İşte detaylar…

Kırçiçeği ptel yatırımı Haberi

Kırçiçeği ptel yatırımı

Türk lezzet markaları yurtdışına açılmaya devam ediyor. Simit Sarayı, Sütiş, Köşebaşı, Sahan, Nusret, Mado, Big Chefs'ten sonra Kırçiçeği restoranı ABD Dallas'ta 1.5 milyon dolarlık yatırım ile kasımda yurtdışında ilk şubesini açıyor. 650 metrekare alanda, 350 kişiye hizmet verebilecek olan restoran, Dallas'ın 191 metrelik en yüksek binasında yer alıyor. Firma, 2017 sonuna kadar da Amerika'da şube sayısını dörde çıkaracak. Lezzet yolculuğuna 1985'te İzmir Bornova'da 3 masayla başlayan Kırçiçeği'nin, Türkiye'de 6 şehirde 21 şubesi bulunuyor. Kırçiçeği'nin Türkiye'deki hedefi ise bu yılı 30 lokantayla kapatmak. Markanın ikinci kuşak temsilcisi ve Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş ile yurtdışı oluşumunu, Türkiye hedeflerini konuştuk.


Neden Amerika ve olaylar nasıl gelişti?

Ortaokul arkadaşım Ece Sönmez Amerika'da çalışıyor. 'Dallas'ta bir proje yapıyoruz, orada bir Türk restoranı istiyoruz, görüşelim' dedi....