14 / 05 / 2024

Kırçiceği restoranları

Kırçiceği restoranları

Kırçiceği,Türkiye'de turizm denilince akla gelen Kuşadası'nda hem yeni şubesini hem de yeni otelini hizmete açtı. Kırçiceği, 800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlıyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

50 bin liraya kaç TL kâr ederim? İşte mevduat faiz getirisi hesabı!

Elinde nakit bulunduranlar hem mevcut paralarını korumak hem de belirli bir getiri sağlamak için mevduat hesaplarına yatırabiliyor. Her bankanın kendi mevduat hesaplarında çeşit çeşit faiz uygulamaları bulunuyor. Peki hangi bankada 50 bin liraya ne kadar kâr elde ederim? İşte detaylar...

Selçuk Geçer dolarda büyük kırılma için tarih verdi!

Doların düşeceği yönündeki açıklamasıyla takipçilerini şaşırtan ekonomist Selçuk Geçer “Türkiye’nin belini kırar” sözleriyle yeni bir açıklama yaparak dolarda yaşanacak büyük kırılmanın yaşanacağı tarihi açıkladı.

TOKİ'den Kırıkkale için müjde geldi! O ilçeye 210 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale'de tam 210 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı’nda 240 taksitle sosyal konut!

Beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları yeni açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

İslam Memiş’ten olay yorum! Dolardan nasıl kâr edileceğini açıkladı

FED Başkanı'nın faiz artırım mesajı sonrasında İslam Memiş'ten çarpıcı açıklamalar geldi. Açıklamalarda ABD'nin ekonomi politikasına göre nasıl kâr edileceği hakkında bilgiler verdi. Memiş'e göre altın daha da düşecek ancak kalıcı olmayacak. Memiş, dolar karşısında ne düşüyorsa onu alarak kâr edileb

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

TOKİ Kırşehir projesiyle 205 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Çiçekdağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor. Projede 205 konut yer alıyor.

TOKİ'den Kırşehir'e 205 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Çiçekdağı'nda 205 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın yapılacak.

Hatay Kırıkhan için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Kırıkhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Uzmanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini sürdüren Burcu Kırıcı Çiğdem, istifa etti. 

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Miryam Maştaoğlu'nun yürütmekte olduğu görevlerinden istifası kabul edilirken, Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasına karar verdi. 

Kırçiceği restoranları Haberi

Kırçiceği restoranları

Gıda sektörünün önde gelen markası Kırçiceği, Türkiye'de turizmin ilk başladığı kent Kuşadası'nda hem yeni şubesini hem de yeni otelini hizmete açtı. Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, "Misafirlerimiz Kırçiçeği'nin kalitesini yaşayacak" dedi. 



Lezzet yolculuğuna 1985'te İzmir'den başlayan ve 800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlayan Kırçiçeği, yaz sezonunda hem yeni lezzetlerin adresi olmaya hem de yeni yatırımlara imza atmaya devam etti. Sezona emin adımlarla ilerleyen Kırçiçeği'nin yeni şubesi, turizmin başladığı kent Kuşadası'nda hizmete girdi. Turizm yatırımlarını da sürdüren Kırçiçeği, yeni şubeyle birlikte aynı zamanda 35 yataklı Kuşadası İmerhan Oteli de hizmete açtı. 



Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, "Türk turizmi denilince ilk akla gelen Kuşadası'nda olmaktan dolayı heyecanımız büyük. Yeni şubemizle birlikte 35 yataklı otelimiz de hizmete giriyor. Kusursuz lezzetleri sunarken,...