Kırçiceği restoranları Haberi
Gıda sektörünün önde gelen markası Kırçiceği, Türkiye'de turizmin ilk başladığı kent Kuşadası'nda hem yeni şubesini hem de yeni otelini hizmete açtı. Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, "Misafirlerimiz Kırçiçeği'nin kalitesini yaşayacak" dedi.
Lezzet yolculuğuna 1985'te İzmir'den başlayan ve 800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlayan Kırçiçeği, yaz sezonunda hem yeni lezzetlerin adresi olmaya hem de yeni yatırımlara imza atmaya devam etti. Sezona emin adımlarla ilerleyen Kırçiçeği'nin yeni şubesi, turizmin başladığı kent Kuşadası'nda hizmete girdi. Turizm yatırımlarını da sürdüren Kırçiçeği, yeni şubeyle birlikte aynı zamanda 35 yataklı Kuşadası İmerhan Oteli de hizmete açtı.
Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, "Türk turizmi denilince ilk akla gelen Kuşadası'nda olmaktan dolayı heyecanımız büyük. Yeni şubemizle birlikte 35 yataklı otelimiz de hizmete giriyor. Kusursuz lezzetleri sunarken,...