05 / 05 / 2024

Kırdavlı Tepesi

Kırdavlı Tepesi

Dünyaca ünlü Fethiye'deki yamaç paraşütü merkezi Babadağ'a rakip olan Kaş'ta 2 firma tatilcilere yamaç paraşütü yaptırıyor

Sancaktepe’deki 23 dönümlük arazide imar krizi: İtiraz İBB Meclisi'nde reddedildi!

İSKİ’nin Sancaktepe’deki Ortadağ Tepesi Parkı’nın etrafında yer alan yaklaşık 23 dönümlük arazinin imar planlarına, Ömerli Barajı’nın koruma havzasında nüfus yoğunluğunu artacağına vurgu yaparak yaptığı itiraz, AKP-MHP grubunun oyları ile reddedildi.

Seyit Torun'dan Fatsa'daki Çerkezler Tepesi'nin yapılaşmaya açılmasına tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu’nun Fatsa ilçe merkezinde yer alan, “Çerkezler Tepesi” olarak isimlendirilen ormanlık alanın "yapılaşmaya" açılmasına tepki gösterdi.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Çamlıca Tepesi'ndeki antenlerin tamamı söküldü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa anten vardı. Bunların tamamı kaldırılmış oldu. TRT'nin kulesi kaldı, o da kısa zamanda kaldırılacak" diye konuştu.

Çamlıca Tepesi'ndeki yıkım Kirazlıtepe'deki iş yerlerini vurdu!

İstanbul Çamlıca Tepesi'nin eteklerinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Kirazlıtepe Mahallesi'nde yer alan iş yerlerini vurdu.

İzmir Kültür Tepesi 2. Etap 28 Haziran'da açılacak!

İzmit Belediyesi'nde hayata geçirilen Kültür Tepesi’ndeki 2. etap proje çalışmaları tamamlandı. Kültür Tepesi'nin açılışı 28 Haziran’da gerçekleşecek.

İzmit Kültür Tepesi 2. Etap 28 Haziran'a kadar tamamlanacak!

İzmit Kültür Tepesi 2. Etap'ta çalışmalar son sürat devam ediyor. Projedeki çalışmalar İzmit'in kurtuluşu olan 28 Haziran'a kadar tamamlanacağını belirtti.

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

TOKİ'den Sur'a 60 milyonluk yatırım!

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde gerçekleştirilecek TOKİ İçkale Vadisi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi, Geleneksel Diyarbakır Evleri ile Kırklar Tepesi Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi'nde çalışmalar başladı.

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii için imzalar atıldı!

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii projesini inşa edecek olan müteahhit firmaların temsilcileri ile imzalar atıldı.

İzmit Kültür Tepesi Valilik Konağı yıkılacak!

İzmit Belediye Meclisi'nin 1 Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kültür Tepesi'ndeki Valilik Konağı'nın yıkımı onaylandı.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılıyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Ayvalık genelinde 2 yıl önce başlattığı SİT çalışmaları sonuçlandı. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın büyük bölümüyle Cennet Tepesi sırtlarının imara açılmasını öngörüldü.

İzmit Kültür Tepesi'nde sokak iyileştirme çalışmaları yapılacak!

İzmit Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, bölgedeki 19 binayı kapsayacak cephe iyileştirme projeleri Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylandı.

Kırdavlı Tepesi Haberi

Kırdavlı Tepesi

Kaş'ın kuzeyinde yer alan Kırdavlı Tepesi'nin 600 metrelik pistinden atlayan tatilciler, yolculukları boyunca gökyüzünde unutulmaz dakikalar yaşıyor.



Türkiye'nın en önemli alternatif turizm merkezlerinden biri olan Kaş'ta yerli ve yabancı turistler, denizin yanında doğa sproları da yaparak keyifli anlar yaşıyor.

Tatilcilerin başlıca tercihi ise yamaç paraşütü. Dünyaca ünlü Fethiye'deki yamaç paraşütü merkezi Babadağ'a rakip olan Kaş'ta 2 firma tatilcilere yamaç paraşütü yaptırıyor. Kaş'ın kuzeyinde yer alan Kırdavlı Tepesi'nin 600 metrelik pistinden atlayan tatilciler, yolculukları boyunca gökyüzünde unutulmaz dakikalar yaşıyor. Kırdavlı Tepesi'nden atlayış yapmak isteyenlar münibüslerle atlayış noktasına geliyor.


ELBİSELER TAM DONANIMLI

Atlayış öncesi özel kıyafetler giyen tatilciler, önce usta pilotlardan teorik ev uygulamalı bilgiler alıyor. Ardın sıra usta pilotlarla atlayış yapmaya geliyor. Tam donanımlı elbiselere atlayışa hazır bir şekilde bekleyen maceraseverler, uygun rüzgarla birlikte...