18 / 07 / 2024

kırım 21 proje yatırım bedeli

kırım 21 proje yatırım bedeli

Kırım Başbakanı Aksyonov, Türk işadamlarının yaklaşık 500 milyon değerinde 21 yatırım projesi sunduğunu ve bunların da ön kabullerinin yapıldığını söyledi.

21 fay kırığı olan İzmir'de 36 bin bina riskli!

İş Dünyası Buluşması’nda önemli açıklamalar yapan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar kentsel dönüşüm çağrısı yaparak, 21 fay kırığı olan İzmir'de 36 bin binanın riskli olduğunu söyledi. 

Konut alamayan artık projeye ortak olacak! Proje yatırım fonları nasıl işleyecek? 

SPK’nın taslağını hazırladığı Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları ile konutta yeni bir dönem başlayacak. 5-10 milyon TL'ye konut alamayan tüketici küçük birikimleriyle milyarlık projelere ortak olabilecek. İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 'Kalkınma Yolu Projesi' kapsamında yaklaşık 7,8 milyar dolar yatırım yapacak!

Kalkınma Yolu ve Zengezur Koridoru için yeni kara ve demir yolları planlandı. Bu bakanlık kapsamda her iki proje için toplam 7,8 milyar dolar yatırım yapılacak. 

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL'nin altına sarkabilir

Altından sonra yatırımcılar en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Altınla birlikte rekora yükselen gümüş için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları 21 TL'nin altına sarkabilir. Peki gümüş fiyatları ne zaman düşüşe geçecek?

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

United Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

United Proje Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakyüz tarafından kuruldu.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile M. Yıldırım Kılıç tarafından kuruldu.

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cavide Köşdere, Akay Köşdere, Bihter Köşdere Yel ve Kadircan Köşdere ortaklığında kuruldu.

Mube Mühendislik Proje Taahhüt Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mube Mühendislik Proje Taahhüt Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Yıldırım tarafından kuruldu.

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

kırım 21 proje yatırım bedeli Haberi

kırım 21 proje yatırım bedeli

Kırım’a çıkarma yapan Türk işadamları heyeti çantalarında yaklaşık 500 milyon dolarlık ön kabulleri yapılmış 21 proje ile döndü.

Kırım Başbakanı Aksyonov, Türk işadamlarının yaklaşık 500 milyon değerinde 21 yatırım projesi sunduğunu ve bunların da ön kabullerinin yapıldığını söyledi.

Kırım Başbakanı Aksyonov tarafından kabul edilen Türk işadamları heyeti, projeler kapsamında Kırım Bakanlar Kurulu üyeleri ve Başbakan Yardımcısı Ruslan Balbek ile de görüştüler.

Kayseri Osb Başkanı Tahir Nursaçan, “ heyetteki arkadaşlarımızla birlikte toplam 21 proje sunuldu. Bunların da ön kabulleri yapıldı. Arkadaşlarımız bundan sonraki yatırım çalışmalarını hızla götüreceklerdir. Kırım bizim için tarihten gelen bağlar nedeniyle de çok önemlidir. Kardeşlerimizle birlikte iş yapmak bizi ayrıca mutlu eder” dedi.

Kırım Türk İş Konseyi Genel Sekreteri Yavuz Selim Budak, “Turizmden, inşaata, telekomünikasyondan, fiber optik altyapı işlerine , hava...