08 / 05 / 2024

kırım camisini türkiye inşa edecek

kırım camisini türkiye inşa edecek

Türkiye, Kırım'ın en büyük camisini inşaya hazırlanıyor. Akmescit'te yapılacak camide aynı anda 5 bin Müslüman ibadet edebilecek.

Ünlü ekonomist 'Ev sahibini düşman gören anlayış değişmeden, Türkiye'den konut almayın' dedi!

Merkez Bankası tarafından açıklanan Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Şubatta Konut fiyat artışı 2019 Aralık'tan bu yana ilk kez enflasyonun altında kaldı. Ekonomist Tunç Şatıroğlu, konut yatırımında Türkiye'yi tavsiye etmediğine dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Oyun yatırımında Türkiye ilk sırada!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin hazırladığı "Video Oyun Endüstrisi" raporunda, Türk oyun girişimlerine 2022’nin ilk 6 ayında yapılan yatırımların tutarı 333 milyon doları buldu. Türkiye'yi 158 milyon dolarla İngiltere, 60 milyon dolarla Norveç, 53 milyon dolarla Finlandiya izledi.

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Dünyaca ünlü yatırım gurusu Mobius’tan Türkiye ekonomisi için çarpıcı sözler!

Yatırım alanında dünyanın en ünlü isimlerinden ABD’li Mark Mobius, Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketlerinin ardından bir açıklama yaptı. CNBC televizyonundaki deprem özel programına katılın ünlü yatırım gurusu, Türkiye ekonomisi hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

Ünlü ekonomi profesörü Veysel Ulusoy Türkiye’de saklanan gerçek enflasyon oranı ve açlık sınırını deşifre etti

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, son röportajında Türkiye’deki gerçek enflasyon rakamlarını ve açlık sınırını tek tek açıkladı.

Ruslar gayrimenkul yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Uluslararası seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından Rusya vatandaşları yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmaya başladı. Ülke vatandaşları en çok Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapıyor. 

Gayrimenkul yatırımı ile Türk vatandaşlığı nasıl alınır?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Dilara Yeni bugünkü köşe yazısında gayrimenkul yatırımı ile Türk vatandaşı olmanın yollarını kaleme aldı.

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hesamedın Abasalta tarafından kuruldu.

Rusya konut yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Koronavirüs salgınının geride kaldığı 8 ayda Rus vatandaşlar Türkiye'de konut yatırımından vazgeçmiyor. Rusya Türkiye'de konut yatırımı yapan ilk 3 ülke arasında yer alıyor. 

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Ukrayna Parlamentosu'ndan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasını onay!

Ukrayna Parlamentosu, Türkiye Cumhuriyeti ve Ukrayna arasında imzalanmış olan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasına onay verdi.

Yabancılar gayrimenkulde Türkiye'den vazgeçmiyor!

Yabancı vatandaşların gayrimenkul yatırımında Türkiye'ye olan ilgisi devam ediyor. Yabancılara lüks konut satışı gerçekleştiren Trend Turnkey şirketinin Kurucu ve Yöneticisi Murat Sarıkaya, yabancıların gayrimenkul yatırımı hakkında değerlendirmede bulundu.

kırım camisini türkiye inşa edecek Haberi

kırım camisini türkiye inşa edecek

Kırım Basmüftü Ablayev, "Cuma Camisi" adına karar kılındığını belirtti. TÜRKİYE, Kırım'ın en büyük camisini inşaya hazırlanıyor. Akmescit'te yapılacak camide aynı anda 5 bin Müslüman ibadet edebilecek. Kırım Özerk Cumhuriyeti Başmüftüsü Emir Ali Ablayev, gerekli izin konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bizzat ilgilendiğini, projenin Türkiye tarafından finanse edileceğini ve inşaatın kısa sürede başlayacağını söyledi. 30 bin metrekareye kurulacak camide, 2 bin 500 metrekare ibadet alam...