07 / 05 / 2024

Kırım gayrimenkul alımı

Kırım gayrimenkul alımı

Avrupa Birliği hükümetleri, Kırım'ı ilhak etmesi nedeniyle Rusya'ya yönelik yaptırımların sıkılaştırılmasını kararlaştırdılar. İşte Kırım'da gayrimenkul alımına yasak mı geldi sorusunun cevabı...

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Vatandaşlık almak için gayrimenkul yatırımı 750 bin dolar olmalı...

Gayrimenkul alımı veya yatırım karşılığı olarak yabancılara verilen ikamet izni ve vatandaşlık verilmesi konusunda önemli değişiklikler bekleniyor. İşte haberin detayları...

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Sağlık raporu olmadan tapu alınır mı?

Tapu işlemleri arasında gayrimenkul alım satımlar büyük yer kaplıyor. Bu işlemlerde bazı belgeler istenmektedir. Bu belgelere ilaveten bir de sağlık raporu isteniyor. Peki Sağlık raporu olmadan tapu alınır mı? İşte merak edilen detaylar!

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de Rachad Al Homsı tarafından kuruldu.

İskansız gayrimenkul alınır mı?

İskan ruhsatı kısaca oturma izni anlamına geliyor. İskan ruhsatı alınmamış evler aslında yasal olarak oturmaya müsait olmayan evler olarak biliniyor. Peki, İskansız gayrimenkul alınır mı? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Ukrayna Parlamentosu'ndan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasını onay!

Ukrayna Parlamentosu, Türkiye Cumhuriyeti ve Ukrayna arasında imzalanmış olan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasına onay verdi.

Japonya, Japon gayrimenkul yatırım fonları alımına devam edecek!

Japonya Merkez Bankası (BoJ), yıllık 180 milyar yen Japon gayrimenkul yatırım fonları (J-REIT) alımı yapacağını açıkladı. 

Kırım'dan konut projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu! 

Kırım Tatar Milli Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konut projesi için teşekkür mektubu iletti. 

Japonya, Japon gayrimenkul yatırım fonları alımına devam edecek!

Japonya Merkez Bankası (BoJ), yıllık 180 milyar yen Japon gayrimenkul yatırım fonları (J-REIT) alımı yapacak.

Şükür Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şükür Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Ersoy tarafından kuruldu.

Haşmet Kürüm hacizlere karşı mal varlığını tanıdıklarına mı devretti?

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Haşmet Kürüm, Türkiye ve yurtdışındaki 33 bankadan 1.5 milyar TL kredi çekti. Kürüm'ün olası hacizlere karşı kumpas kurduğu, mal varlıklarını eşine, kuzenine, çalışanlarına devrettiği ortaya çıktı. 

Kırım gayrimenkul alımı Haberi

Kırım gayrimenkul alımı

AB yetkilisinin verdiği bilgiye göre AB hükümetleri, Rusya'nın Karadeniz petrol ve gaz arama ve turizm faaliyetlerine daha sıkı yasaklamalar getiren düzenlemeleri kabul ettiler. Ayrıca karara bağlanan yeni kısıtlamalar gereğince AB ülkelerinin Kırım'da gayrimenkul veya şirket alımı yasaklandı. Ayrıca turizme yönelik sınırlama kapsamında bölgeye AB'li kurvaziyer gemilerinin de demirlemesi yasaklandı. 

Yetkililer yeni kabul edilen sınırlandırmaların yarından itibaren yürürlüğe gireceğini duyurdu. 


'Bankalar faiz şokuna hazırlıklı olmalı' 

ABD Merkez Bankası FED'in önceki günkü 'sabır' ifadesine Başkan Janet Yellen açıklık getirdi. FED'in hemen olmasa da faiz oranlarını artırmaya yaklaştığını belirterek "Bankalar faiz şokuna hazırlıklı olmalı" diyen Yellen 2017'ye kadar faizlerin daha normal seviyelere dönemeyeceğini de sözlerine...