18 / 05 / 2024

Kırım Sudak Kardeşlik Parkı ankara

Kırım Sudak Kardeşlik Parkı ankara

Ankara’nın Mamak Belediyesi, 2008 yılında kardeş belediye olduğu Kırım’ın Sudak Belediyesi adına yaptırdığı kardeşlik parkını törenle hizmete açtı...

Kardeşten kardeşe miras kalır mı?

Miras, bir kişinin vefatından sonra geride bıraktığı mal varlığı, haklar ve borçların yasal mirasçılarına devri sürecidir. Kardeşten kardeşe miras kalır mı? Bekar kardeşin mirası kime kalır? Bekar ve çocuksuz olan kişinin mirası kime kalır? Bekar ve çocuklu kişinin mirası kime kalır? İşte yanıtı...

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Ukrayna Parlamentosu'ndan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasını onay!

Ukrayna Parlamentosu, Türkiye Cumhuriyeti ve Ukrayna arasında imzalanmış olan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasına onay verdi.

Yatırım Varlık Kiralama'nın 3.3 milyon TL'lik kar payı ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS12326 ISIN kodlu kira sertifikasının 1. kupon dönemine ilişkin 3 milyon 396 bin 50 TL'lik kar payı ödemesi bugün itibarıyla yapıldı. 

Kırım'dan konut projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu! 

Kırım Tatar Milli Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konut projesi için teşekkür mektubu iletti. 

Yatırım Varlık Kiralama 3.1 milyon TL'lik kar payı ödedi!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS32217 ISIN kodlu kira sertifikasının 4. kupon dönemine ilişkin 3 milyon 68 bin 400 TL'lik kar payı ödemesi bugün itibarıyla yapıldı. 

Yatırım Varlık Kiralama 2.1 milyon TL'lik kar payı ödedi!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS62115 ISIN kodlu kira sertifikasının 3. kupon dönemine ilişkin 2 milyon 184 bin 450 TL'lik kar payı ödemesi tamam...

Yatırım Varlık Kiralama'dan 3.1 milyon TL'lik kar payı ödemesi!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSE2214 ISIN kodlu kira sertifikasının 1.Kupon dönemine ilişkin 3 milyon 196 bin 350 TL'lik kar payı ödemesi tamam...

SPK'dan Yatırım Varlık Kiralama'nın 500 milyon TL'lik kira sertifikasına onay!

SPK, Yatırım Varlık Kiralama A.Ş.'nin nitelikli yatırımcılara yönelik, yönetim sözleşmesine dayalı 500 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için yaptığı başvuruyu onayladı...

Yatırım Varlık Kiralama'dan 6.8 milyon TL'lik kira sertifikası ödemesi!

Yatırım Varlık Kiralama, TRDYVKSA2119 ISIN kodlu kira sertifikasının 4. kupon dönemine ilişkin 6 milyon 807 bin 899 TL'lik kar payı ödedi. 

Yatırım Varlık Kiralama'nın 2.9 milyar TL'lik kupon kar payı ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS32217 ISIN kodlu kira sertifikasının 3. Kupon dönemine ilişkin 2.998.050,00-TL'lik kar payı ödemesi bugün itibarıyla yapıldı. 

Kırım Sudak Kardeşlik Parkı ankara Haberi

Kırım Sudak Kardeşlik Parkı ankara

Engelliler düşünülerek yapılan Kırım Sudak Kardeşlik Parkı’nın açılışına AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Sudak Belediye Başkanı Viladimir Nikolayeviç Serov, Sudak Belediye Heyeti, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mayıs ayı sonundan itibaren başlattığımız ve her hafta bir yenisini gerçekleştirdiğimiz açılışlardan birini daha yapmaktan mutluyum. Açılışını yaptığımız bu parkın en büyük özelliklerinden birisi engelli dostu olmasıdır. Park tamamen engelli vatandaşlarımızın kullanabileceği şekilde tasarlandı. Yerel seçimlerde dağıttığımız seçim beyannamesi beyan ettiklerimizden daha fazlasını Mamaklı hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi. 


Kırım Sudak Kardeşlik Parkı’nın Kardeş Belediye Sudak ile kurulan dostluğu daha da...