21 / 05 / 2024

Kırklareli 2014 mart konut satış oranları

Kırklareli 2014 mart konut satış oranları

Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ) Edirne Bölge Müdürlüğü 2014 Mart ayı konut satışları istatistiklerinden alınan bilgiye göre, Kırklareli konut satışında Türkiye genelinde 38. sırayı adı...

İstanbul ve Kırklareli'de son dakika arsa fırsatı!

İstanbul ve Kırklareli'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 20 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Valiliği metruk binada öldürülen Zeynep'in ailesine ev aldı!

Kırklareli Valiliği, mart ayında metruk binada öldürülen 11 yaşındaki Zeynep Esin'in ailesine ev hediye etti. Vali Osman Bilgin, Esin ailesini yeni evlerinde ziyarette bulundu.

Kırklareli Devlet Hastanesi'nde son durum!

2014 yılında ihaleye çıkan ve kısa süre içerisinde hizmete açılacağı açıklanan Kırklareli Devlet Hastanesi'nin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen devir teslimi hala yapılmadı. Bölge halkı ise hastane açılışının tarihini merakla beklemeye başladı.

Kırklareli'de emlakçılık kursu açılıyor!

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin, emlakçılık kursu açılacağını bildirdi.Bu yıl dördüncü emlakçılık kursunun açılacağını ifade eden Çetin, kurs kayıtlarının 14 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirtti.

Kırklareli Devlet Hastanesi yüzde 93 oranında tamamlandı!

Yapımı TOKİ tarafından üstlenilen 267 Yataklı Kırklareli Devlet Hastanesi temeli 5 Mart 2014 tarihinde Sağlık Bakanı Uz. Dr. Mehmet Müezzinoğlu‘nun da katıldığı törenle atılmıştı.

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor!

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ediyor. İşte projenin ayrıntıları...

Kırklareli Bahşılı'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Bahşılı Belediye Başkanlığı, Kırklareli Bahşılı İlçesi'nde yer alan arsa üzerinende inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 14 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli'de inşaat sektörü durmak bilmiyor!

Kırklareli'de inşaat sektörü dur durak, bilmiyor. Sayıları hızla artan inşaat yapımı kışında ara vermeden devam ediyor. Kırklareli Merkez'de ve İstasyon altında inşaat yapacak alan kalmayınca, müteahhitler şehre uzak alanlara yöneldi.

Kırklareli Dökümhane Camii restore edilecek!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesindeki İstanbul'un fethinde kullanılan top ve gülleleri döken demirci ve dökümcülerin ibadeti için inşa ettirilen Dökümhane Camisi, Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilecek.

Kırklareli Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi projesinin toplantısı 15 Aralık'ta!

Kırklareli İli Mekez İlçesi'nde bulunan Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 15 Aralık 2015 günü saat 09:30'da gerçekleşecek.

Kırklareli'de inşaat sektörü durma noktasına geldi!

Özellikle Kırklareli Üniversitesinin kurulmasıyla birlikte daha da büyüyen ve günden güne gelişen Kırklareli'de, ilkbahar aylarıyla birlikte başlayan yeni yapı inşaatları, kış aylarının gelmesiyle birlikte durma noktasına geldi.

Kırklareli Bademlik'te çocuk parkının yapımı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Bademlik Mahallesi’nde başlatılan çocuk parkının yapımı tamamlandı.

Ata GYO Kırklareli'den 7 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata GYO Kırklareli ilinin Lüleburgaz ilçesinden 7 milyon liraya gayrimenkul aldı...

Kırklareli 2014 mart konut satış oranları Haberi

Kırklareli 2014 mart konut satış oranları


Türkiye İstatistik Kurumu Edirne Bölge Müdürlüğü 2014 Mart ayı konut satışları istatistiklerinden alınan bilgiye göre, Kırklareli konut satışında Türkiye genelinde 38. sırayı adı.


Yapılan açıklamada Türkiye genelinde 2014 yılı Mart ayında 87 bin 617 konut satıldığı kaydedildi. 387 konut satışı ile Türkiye'deki toplam konut satışlarının yüzde 0.04'ünün Kırklareli'de gerçekleştiği ifade edilirken, konut satışlarında İstanbul 17 bin 718 ile en yüksek paya sahip oldu. En az satış ise 11 konutla Ardahan'da oldu.


Kırklareli 387 konut satışı ile en çok konut satışı gerçekleştirilen iller arasında 38. sırada yer aldı.



Maraş...