28 / 08 / 2024

Kırklarelinde izinsiz toprak alımı

Kırklarelinde izinsiz toprak alımı

Pınarhisar'a bağlı Kaynarca beldesi sakinleri, araziden izinsiz toprak alan firmaya ait kepçenin önüne geçerek, çalışmayı durdurdu.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! İşte Kırklareli’de toprak yatırımı için fırsat bölgeler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kırklareli’de toprak yatırımı için halen fırsat olan bölgeleri paylaştı. 

Uzmanı açıkladı: Toprak yatırımı yapacaklar kısa, orta, uzun vade stratejisi belirlemeli… İşte o formül

Arsa, arazi, tarla genellikle uzun süreli bir yatırım aracı olarak görülüyor ancak doğru yapıldığında kısa vadede de yüksek getiri sağlayabiliyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arsa, tarla alacakların da yatırım sepetini kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlaması gerektiğini söyledi.

Toprak yatırımında sizi kurtaracak stratejik yöntem açıklandı. Bütçeniz olsa bile bunu yapmayın!

Fiyatların artışı ve vergi söylentileri yatırımcıyı konuttan uzaklaştırırken, arsa özellikle de toprak yatırımı ön plana çıkıyor. Peki toprak yatırımında daha çok kazanmak için nasıl hareket etmek gerekiyor. İşin uzmanı açıkladı.

TZOB Başkanı Bayraktar: Tarım arazilerinin amaç dışına çıkarılması önlenmeli

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tarım topraklarının korunması ile ilgili yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu. Bayraktar; “Artık bir karış toprak dahi kaybedilmemelidir. Bu amaçla tarım arazilerinin amaç dışına çıkarılması kesinlikle önlenmelidir.”

Yazlık evini izinsiz kiraya verenler yandı! 500 bin TL ceza geliyor!

Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi ve yasalaştı. Yazlık evini izinsiz kiraya verenlere 500 bin TL'ye kadar ceza kesilecek...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık fiyatları belli oldu mu? 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak?

Fındık sezonuna kısa süre kalmasıyla birlikte üreticiler fındık fiyatlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık fiyatları belli oldu mu? 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Baykara tarafından kuruldu.

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Toprak tarafından kuruldu.

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Borulday tarafından kuruldu.

Toprak Mahsulleri Ofisi açıkladı! Kırmızı mercimek alım fiyatı belli oldu!

Kırmızı mercimek hasadının tamamlanmasından sonra Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), mercimek alım fiyatını açıkladı. İşte detaylar!

Bakan Varank: 80 ila 100 milyar dolarlık altın toprak altında! İşte detaylar!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, altın madeni konusunda önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden son dakika açıklaması: TMO fındık alım fiyatları belli oldu! 1 Ağustos 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), son dakika fındık alımı fiyatlarını açıkladı. TMO'nun 2022 sezonu kabuklu fındık alım fiyatlarının ayrıntılarını ve alıma başlanacak tarihi belli oldu.

Kumburgaz Toprakçılık Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumburgaz Toprakçılık Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sadık Karameşe tarafından kuruldu.

Kırklarelinde izinsiz toprak alımı Haberi

Kırklarelinde izinsiz toprak alımı

Pınarhisar'a bağlı Kaynarca beldesi sakinleri, araziden izinsiz toprak alan firmaya ait kepçenin önüne geçerek, çalışmayı durdurdu. 


Bölgedeki araziden özel bir firma tarafından izinsiz toprak alındığını duyan belde sakinleri, kepçenin çalıştığı yere geldi. Vatandaşlar kepçenin önüne geçerek çalışmaları engelledi. Bu sırada 83 yaşındaki Şevket Özcan da kepçenin önüne oturdu.


Şirket yetkilileri ve işçiler ile vatandaşlar arasında sözlü tartışma yaşandı.


Olay yerine gelen jandarma ekipleri, iki grubu sakinleştirdi. Bölgeye gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri de yaptıkları incelemede, şirketin bölgede çalışma yapması için yasal izinlerinin bulunmadığını tespit etti.


Bunun üzerine jandarma ekipleri, iş makinelerini bölgeden uzaklaştırdı.


Olay yerine gelen Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, birinci sınıf tarım arazisi olan topraklarının çalınmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi.


Kanunsuz iş yapanların karşısında dik durmaya devam edeceklerini belirten Türker, "Kaçak toprak...