03 / 05 / 2024

Kırşehir Akpınar 2. Etap toki evleri

Kırşehir Akpınar 2. Etap toki evleri

8 bin 176 TL peşinatla ev sahibi olunabilen Kırşehir Akpınar 2. etap TOKİ Evleri'nde 3 adet konut satılıyor. Kırşehir Akpınar 2. etap TOKİ başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuruları bugün son. Ödeme planı kapsamında 180 aya varan vade imkanı sağlayan projede 2+1 olarak dizayn edilen daireler açık satışa sunuluyor.

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

TOKİ Kırşehir Akpınar’da 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Akpınar Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Ucuz arsa bakanlar dikkat! Kırşehir'de 32 adet taşınmaz satışa çıkarıldı!

Kırşehir Mucur Belediye Başkanlığı Solaklı Mahallesi/ Körpınar Mevkii'nde yer alan 32 adet gayrimenkulün satışını yapacağını ilan etti. 

TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları 17 Şubat isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları 17 Şubat isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları 17 Şubat isim listesi 2+1 ve 3+1 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kırşehir'de inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı!

Kırşehir kent merkezinde inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

TOKİ Kırşehir 496 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 2. Etap 496 Konut ile 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırşehir Merkez kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi! 

TOKİ Kırşehir Merkez kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Merkez kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Kırşehir Merkez kura sonucu...

TOKİ Kırşehir Akpınar 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar 2020 projesinde yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir alt gelir son başvuru tarihi 30 Eylül!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 30 Eylül tarihinde sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan 10 adet konut için başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi bugün!

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam'da 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan toplam 250 adet daire sahiplerini buluyor. Projeye 283 başvuru geldi. TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor...

Kırşehir Akpınar 2. Etap toki evleri Haberi

Kırşehir Akpınar 2. Etap toki evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir Akpınar 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


Açık satışa sunulan dairelerin tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. Kırşehir Akpınar 2. etap TOKİ 'de daire alanları 88,33 metrekare olarak tasarlandı.


8 bin 176 TL peşinatla ev sahibi olunabilenKırşehir Akpınar 2. etap TOKİ başvuruları bugün son kez kabul edilecek. 


TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş - Temerküz Şube Akpınar Şubesi aracılığıyla yürütülecek.


180 ay vade imkanı sağlayan TOKİ Kırşehir Konutları'nda taksitler 333 TL'den başlıyor.


TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap satış ilanı için tıklayın

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap fiyat...