05 / 05 / 2024

Kırşehir Kültür Merkezi nerede

Kırşehir Kültür Merkezi nerede

Kırşehir Belediyesi’nin projelerinden olan Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi çalışmalarının hızla devam ettiği ve 10 ay içinde tamamlanarak hizmete açmak olduğu bildirildi.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Malatya Büyükşehir'den yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentte yeni bir kültür merkezi daha inşa ediyor.

Malatya Doğanşehir'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

İzmit Yenişehir Kültür Merkezi'nin ihalesi 23 Şubat'ta!

İzmit Belediyesi tarafından bir kültür merkezi de Yenişehir Mahallesi’ne inşa edilecek. Projenin ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Ordu Gölköy'e kültür merkezi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy'e kütüphaneye, kafeden saunaya kadar birçok birimin bulunduğu kültür merkezi inşa edecek. Proje 2 dönümlük arsa üzerinde yapılacak.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nde sona gelindi. Projenin silueti ortaya çıkıyor.

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi yükseliyor.

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi açıldı!

Konya Beyşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Merkezin yapımında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin dış mimarisi ilham alındı...

Aybastı Kültür Merkezi ihale aşamasında!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı Kültür Merkezi için düğmeye bastı.

Konya Akören Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akören ilçesinde inşa edilen kültür merkezi hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, açılış töreninde konuştu.

Ankara Hacıbayram'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hacı Bayram Cami’nin arkasına, içinde, 650 araç kapasiteli kapalı modern minibüs duraklarının yanı sıra kültür merkezi, bilim müzesi, kapalı çarşı, butikler ve yemek bölümlerinin yer alacağı 5 katlı bir kompleks hayata geçiriyor.

Kırşehir Kültür Merkezi nerede Haberi

Kırşehir Kültür Merkezi nerede

Kırşehir Belediyesi’nin projelerinden olan Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi çalışmalarının hızla devam ettiği ve 10 ay içinde tamamlanarak hizmete açmak olduğu bildirildi.


Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hafta sonu eski sanayi sitesinde yapımı devam eden Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi inşaatına giderek çalışmalar hakkında müteahhit firmadan bilgiler aldı.


Bütün imkanları zorlayarak Neşet Ertaş Kültür Merkezi inşaatını 10 ay içinde tamlayarak hizmete açmak olduğunu ifade eden Başkan Yaşar Bahçeci, “Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi projesi; 250 ve 1000 kişilik çok amaçlı salonları, sergi alanları, arkeoloji müzesi, dernek odaları, kurs odaları, yönetim biriminin olduğu, modern tasarıma sahip 6000 m2 oturum alanına sahip olup 18000 m2 toplam inşaat alanına sahip” dedi.


Sosyal anlamda Kırşehir’e yakışan ve Kırşehir’in hak ettiği bir kültür merkezi yaptıklarına...