26 / 07 / 2024

kırşehir mustafa pekdoğan projeleri

kırşehir mustafa pekdoğan projeleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye başkan adayı Mustafa Pekdoğan, bir şehrin şehir kimliğine bürünmesi için ivedilikle yapılması gereken çalışmalar ve projeler olduğunu belirterek, Kırıkkale’nin projeler şehri haline geleceğini söyledi...

TOKİ Kırşehir Mucur’da 253 ucuz sosyal konut!

Vatandaşın taksitle ev sahibi olabileceği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Mucur Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı’nda 240 taksitle sosyal konut!

Beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları yeni açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

TOKİ Kırşehir Akpınar’da 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Akpınar Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi bugün!

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam'da 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan toplam 250 adet daire sahiplerini buluyor. Projeye 283 başvuru geldi. TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor...

Kırşehir Merkez kura çekilişi 31 Ocak 2018!

Kırşehir Merkez kura çekilişi 31 Ocak 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tiplerinden oluşan projede toplamda 991 konut bulunuyor. 

TOKİ Kırşehir Merkez 31 Ocak kura sonuç listesi!

TOKİ Kırşehir Merkez 31 Ocak kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Toplama 991 konuttan oluşan projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. 

Kırşehir'de son 15 yılda 3 binden fazla konut yapıldı!

AK Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi dün akşam gerçekleştirildi.  Başbakan Binali Yıldırım,Aşık Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin 6'ncı olağan il kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Kırşehir OSB'ye cami inşa ediliyor!

Kırşehir OSB'de yapımı planlanan caminin temeli atıldı.Kırşehir Valisi Necati Şentürk, cami yaptırmanın ecdada yakışan en doğal davranışlardan biri olduğunu dedi.

Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu son başvuru günü!

63 konuttan oluşan TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu projesindeki daireler için satış süreci devam ediyor. Peki, Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu son başvuru günü ne zaman?

Kırşehir Kaman TOKİ başvurusu!

Kırşehir Kaman TOKİ başvurusu yarın başlıyor ve 22 Temmuz'a kadar devam ediyor. Toplamda 106 adet daireden oluşan proje standart daireler olarak tasarlandı.

Kırşehir Doğa Kent Projesi'nde sona yaklaşıldı!

Koçak Kaya İnşaatı Yetkilisi Kaya, yaz aylarının gelmesiyle inşaat işlerinin hızlandığını söyledi. Yapımına geçen yıl başlanan Kırşehir'de çığır açacak proje yapımında sona yaklaşıldığı an be an ortada.

Kırşehir Özel İdare arsasına rezidans yapılacak!

Kırşehir Özel İdare arsasını 8 milyon 761 bin liralık teklif veren Ferhat ve Murat Çağlayan kardeşler satın aldı. Çağlayan kardeşler arsa satışı gerçekleştiği takdirde bu arsaya 56 daire, 9 dükkandan oluşan rezidans yapaacak.

kırşehir mustafa pekdoğan projeleri Haberi

kırşehir mustafa pekdoğan projeleri


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye başkan adayı Mustafa Pekdoğan, bir şehrin şehir kimliğine bürünmesi için ivedilikle yapılması gereken çalışmalar ve projeler olduğunu belirterek, MHP ile Kırıkkale’nin projeler şehri haline geleceğini söyledi. 


Pekdoğan, basın mensupları ile bir araya gelerek projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 21 projesini kamuoyuna tanıtan Pekdoğan, şehrin her yerini ele alan projeleri olduğunu ve bu projelerle şehri bütünleştirmek istediklerini söyledi. Pekdoğan, yıllardır edindiği yöneticilik ve belediyecilik tecrübesiyle 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde de Kırıkkale halkının teveccühü ile yeniden işbaşına gelerek, hizmetlerine kaldığı yerden devam etmek istediğini ifade etti.


Altyapı ve üst yapı hizmetleri olan yol, su ve ulaşım ile personel maaşlarının tam ve zamanında ödenmesinin belediyenin asli görevlerinden olduğunu belirten Pekdoğan, "Rutin işleyiş içerisinde gerçekleştirilecek olan...