04 / 05 / 2024

Kırşehir öğrenci evi

Kırşehir öğrenci evi

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini tercih edip yurtta yer bulamayan öğrenciler, kiraların yüksekliğinden yakınarak bütçelerine uygun ev bulamadıklarından dert yakındılar.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne 2 bin 664 yataklı öğrenci yurdu!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencilerinin barınma ihtiyacının karşılanması için inşa edilen 2 bin 664 yataklı öğrenci yurdunun taşınma işlemi başladı.

Kırşehir'de öğrenci yurdunun temeli atıldı!

Kırşehir'de 2 bin 664 yataklı yeni yurt binası yapılıyor. Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi'nde yapılacak öğrenci yurdunun temeli atıldı..

Ankara Altınpark'a Kırşehir Evi inşa ediliyor!

Yozgatlılar için Şafaktepe Parkı’nda, Çankırı ve Çorumlu vatandaşlar için Altınpark’ta yer tahsisi yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de Altınpark'a Kırşehir Evi inşa ediyor.

Kırşehir Ahi Konağı için imzalar atıldı!

2016-2017 yatırım programı kapsamında Kaman Belediyesi ile Kırşehir İl Özel İdaresi arasında Kaman Ahi Konağı Kültür Evi arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi yıkıldı!

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

Kırşehir Cumhuriyet İlkokulu yeniden inşa edildi!

Kırşehir’de 1929 yılında eğitim ve öğretime açılan ve tarihi binasında binlerce başarılı öğrenci yetiştiren Cumhuriyet İlkokulu’nun 1985 yılında yıkılarak yenisinin yapıldı.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. İşte Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları!

Daire teslimlerinin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşeceği TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 534 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Kırşehir öğrenci evi Haberi

Kırşehir öğrenci evi

Kırşehirli öğrenciler kiralık ev bulamıyor!



Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini tercih edip yurtta yer bulamayan öğrenciler, kiraların yüksekliğinden yakınarak bütçelerine uygun ev bulamadıklarından dert yakındılar. 

Bölgesine ve yerine göre 500-600 hatta 1000 TL'ye kadar daire kiralık daire olduğunu belirterek daire sahiplerinin de kendilerine yardımcı olmalarını isteyen öğrenciler, Kırşehir'de merkez ve yakın mahallelerde ki evlerin aylık kirasının 500-550 TL'den başladığını ifade ettiler. Öğrencilere kiraların daha yüksek gösterildiğini savunan öğrenciler, ev sahiplerini kiralık ev için aradıklarında, ailemi öğrenci mi sorusu ile karşılaştıklarını ifade ettiler. Bazı ev sahiplerinin evlerini tek öğrenciye vermediğini ve öğrenci başına göre fiyat belirlediklerini belirterek, tanımadıkları kişilerle birlikte aynı daireyi kullanmak zorunda kaldıklarını dile getiren öğrenciler, her yıl üniversite öğrencilerinin gelmesiyle birlikte ev ve daire fiyatlarının artışına dikkat çektiler. Kırşehir'de 1+1...