03 / 05 / 2024

Kırşehir Özbağ toplu konut

Kırşehir Özbağ toplu konut

Kırşehir’le birleşmesine rağmen belde olan Özbağ’da Belediye Başkanı Nazmi Ay Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmeler yaparak beldesine 5 bin konut yapılması talebinde bulundu.

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

TOKİ Kırşehir projesiyle tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırşehir projesiyle tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor...

TOKİ Kırşehir projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kırşehir 2023 projesi detayları...

TOKİ Kırşehir projesiyle 205 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Çiçekdağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor. Projede 205 konut yer alıyor.

TOKİ'den Kırşehir'e 205 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Çiçekdağı'nda 205 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın yapılacak.

Kırşehir Kındam TOKİ kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konutun kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Kındam başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam projesinde yer alan 332 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Kırşehir Kındam TOKİ başvuruları başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Kındam başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor. 

Kırşehir Mucur'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Yenice Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi 11 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesini 11 Kasım 2021 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

Kırşehir Özbağ toplu konut Haberi

Kırşehir Özbağ toplu konut

2 Eylül 2012 tarihinde Kırşehir’e bağlanıp ya da bağlanmama konusunda referanduma giden Özbağlılar mevcut yeşil dokusunun korunması yönünde oy kullanarak red oyu vermişlerdi. Yani başka bir deyimle Özbağlılar, kasabalarının Kırşehir Belediyesi’ne bağlanmasına “hayır” demişlerdi. Bin 6 kişi Özbağ’ın Kırşehir Belediyesi’ne “hayır” oyu kullanırlarken, 929 kişi de “evet” vermişlerdi.


Bu referandumla Kırşehir’le bağlanmaları halinde Özbağ’ın Kırşehir Belediyesi’ne bağlı bir mahalle haline getirileceğine ve dolayısıyla Özbağ’ın imara açılarak tüm yeşil dokusunun kaybolacağını belirten Özbağlılar, 4 yıl önce verdikleri kararın doğru olduğuna bugün herkesin onay verdiklerini söylediler. Özbağlılar mevcut Belediye Başkanı Nazmi Ay’ın TOKİ‘yle görüşmeler yaparak Özbağ’a 5 bin konut yaptırmak istediğini ve bu konutların da Özbağ’a büyük zarar vereceğini söylediler.


Öte yandan Özbağ’a 5000 konutluk Toplu Konut Projesiyle ile ilgili Belediye Başkanı Nazmi...