19 / 05 / 2024

kırşehirde içme suyu boruları yenilenecekmi

kırşehirde içme suyu boruları yenilenecekmi

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kent merkezindeki içme suyu şebekesinin rehabilitasyonu için hazırladıkları projenin ihalesinin yapıldığını bildirdi. Proje Dünya Bankası ve İller Bankası'nın desteği ile yürütülecek...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı’nda 240 taksitle sosyal konut!

Beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları yeni açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Uzmanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini sürdüren Burcu Kırıcı Çiğdem, istifa etti. 

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Miryam Maştaoğlu'nun yürütmekte olduğu görevlerinden istifası kabul edilirken, Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasına karar verdi. 

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasını karar verildi. 

Kanal İstanbul projesiyle içme suyu havzası imara açıldı!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un 10 köyü kapsayan 3. etap planlarına göre, barajın çevresindeki içme suyu havzası imara açıldı.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Birim Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Birim Uzmanı olarak Burcu Kırıcı Çiğdem'in atanmasına karar verdi.

Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları ne zaman sona erecek?

Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları ne zaman sona erecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuru tarihleri...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesinde yer alan 25 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir 2020 başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

kırşehirde içme suyu boruları yenilenecekmi Haberi

kırşehirde içme suyu boruları yenilenecekmi


Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kent merkezindeki içme suyu şebekesinin rehabilitasyonu için hazırladıkları projenin ihalesinin yapıldığını bildirdi.


Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Dünya Bankası ve İller Bankası'nın desteği ile yürütülmesi planlanan projenin yapımı için sözleşme imzalandığını ifade etti.


Yaklaşık 3 yıldır bu proje üzerinde çalıştıklarını belirten Bahçeci "2010 yılında ilk girişimini yaptığımız Kırşehirimizin içme suyu rehabilitasyonu ve scada sisteminin kurulması işini resmileştirdik. Kırşehirli hemşehrilerimizin göreve geldiğimizden bu yana içme suyuyla ilgili, içme suyunun kalitesiyle ilgili şikayetleri oluyordu. Teknik olarak da zaten çok problemli şehir içi şebekesine sahiptik. Şehir içi şebekemizin çok acil revizyonu gerekiyordu. Bu kapsamda Dünya Bankası ve İller Bankası ile birlikte bir proje için 2010 yılında yola çıktık." dedi.


 Dünya Bankasının ihaleyi onaylamasının ardından bahar ayları ile birlikte şantiyeyi kurarak işe...