28 / 04 / 2024

kırşehirde satılık büro

kırşehirde satılık büro

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Kayseri ve de Kırşehir'de yer alan 143 gayrimenkulü kiraya veriyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihale tarihi ise 15 Eylül 2014 olarak belirlendi.

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

İslam Memiş yanıtladı! Altın alınır mı satılır mı? Altını o tarihte kimse tutamayacak!

Altın alacak olan vatandaşlar ve yatırımcılar bu aralar altın alınır mı, satılır mı sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Büyük fırsat! ! Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Lal pırlantada tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satışa sunuluyor. Büyük fırsat başladı. İşte  Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 16 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Büro tipi buzdolabına ihtiyacı olanlar için fırsat niteliğinde bir ürün: Flavel FLV 1090. Düşük enerji tüketimiyle dikkat çeken bu cihaz hem alandan hem paradan tasarruf sağlar. Peki Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 

Playstation 5 en ucuz nerede satılıyor? 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yüksek fiyatları ile cep yakan Playstation 5 en ucuz nerede satılıyor? BİM, Hepsiburada, PTTAVM, N11 ve Turkcell Pasaj... Piyasanın en ucuz Playstation 5'i burada! Peki, piyasada en ucuz Playstation 5 nerede satılıyor? İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

BİM'de satılacak yeni ürünler ağızları açık bıraktı! Yok artık diyeceksiniz

Uygun fiyatlı ürün satış politikasıyla Türkiye'de zincir market sektöründe büyüyen BİM'in mağazacılıkta geldiği son nokta şaşkınlık yarattı. Mağazalarında kırtasiye, elektronik hatta elektrikli bisiklet bile satan BİM şimdi satacağı ürünlerle duyanları hayretle içinde bırakacak.

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

2019'da ikinci el konut satışı, sıfır konut satışını geçti!

İkinci el konut satışları, sıfır konut satışlarına büyük fark attı. Türkiye'de 2019 yılında ilk el konut satışı 511 bin 682, ikinci el konut satışı ise 837 bin 47 olarak gerçekleşti...

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Yılda 1.4 milyon konut satılıyor, büyümenin neresi sanal?

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı ile Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılan Başbakan Yıldırım, "1 milyon 450 bin konut satılıyor 1 yılda. Neresi sanal?" dedi...

kırşehirde satılık büro Haberi

kırşehirde satılık büro


Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü; 2 şehir 8 bölgede yer alan 143 gayrimenkulü kiraya veriyor. Gayrimenkuller; Kırşehir Merkez, Kayseri Yahyalı, Talaş, İncesu, Develi, Melikgazi, Kocasinan, Erciyesevler'de yer alıyor. 


Söz konusu gayrimenkullerin arasında daire, büro, işyeri, dükkan, arsa, tarla, dubleks daireler yer alıyor. İhaleleri, 15 Eylül 2014 tarihinde yapılacak. 



İHALE İLANI:

KİRALIK GAYRİMENKUL VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 3324


KAYSERİ VAKİFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN 15.09.2014 TARİHLİ KİRALIK GAYRİ MENKUL İHALE İLAN LİSTESİ


SN    KRLDOSYANO    IL    İLCE    MAHALLE    CADDE/SOKAK    BINAADI    KATNO    KAPINO    KULLANIM SEKLİ    PAFTA    ADA    PARSEL    ALAN    MUHAMMEN BEDEL    GEÇİCİ VE EK TEMİNAT    İHALE TARİHİ


1    1    kayseri    koc aşınan    erciyesevler    30.aöustos bul.    vakıf ercıyes...