13 / 05 / 2024

kırşhir diş hastanesi nerede

kırşhir diş hastanesi nerede

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırşehir’de 2011 yılında inşaatına başlanan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin açılışında yaptığı konuşmada, ''Hekim ve sağlık çalışanlarına şiddete içimiz sızlıyor, kalbimiz kırılıyor'' dedi...

Prof. Dr. Naci Görür: Marmara depreminde fay eğer peş peşe kırılırsa 7.5'e kadar çıkar...

Deprem uzmanı ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara bölgesinde beklenen depremin, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremleri gibi fayın diğer kollarının kırılmasını tetikleyebileceğini kaydederek, "Bu da peş peşe kırılabilir. O zaman depremin büyüklüğü 7,5'e kadar çıkabileceğini düşünü

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul’un ilk engelsiz diş hastanesi için 10 milyon TL'ye ihtiyaç var!

Marmara Üniversitesi’nin Başıbüyük’te inşaatına başlanan Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi içerisinde sadece engellilere hizmet verecek diş hastanesi için Devlet Planlama Teşkilatı'ndan 10 milyon TL bütçe sağlandı ancak 10 milyon TL'ye daha ihtiyacı var.

Kırıkkale’de 861 kişi imar barışı başvurusunda bulundu!

Kamuoyunda 'İmar Barışı' olarak bilenen 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılanması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun'un yayımlanmasıyla birlikte Kırıkkale'de toplam 861 kişi başvuru yaptı.

Kırşehir Fizik Tedavi Hastanesi bölgeye değer katacak!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Karakaya, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi İnşaatında incelemede bulundu.

Tuzla’ya 25 milyon dolarlık diş hastanesi!

Okan Holding 25 milyon dolar yatırımla Tuzla'ya tam teşekküllü diş hastanesi açtı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Türkiye'nin en büyük diş hastanesini açtık. Özellikle yurtdışından hasta getirmek için çalışma yapacağız" dedi.

İnegöl Diş Hastanesi bölge hastanesi oluyor!

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, geçen yıl Haziran ayında hizmete giren Diş Hastanesi, Yenişehir'de önümüzdeki günlerde açılacak 10 ünitlik Semt Polikliniği ile Bölge Hastanesi'ne dönüştürülecek.

Kırşehir'e Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşa ediliyor!

Kırşehir'de, 150 yatak kapasiteli Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi kuruluyor.

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi yıkıldı!

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

Kırşehir'deki eski kamu binaları yıkıldı!

Kırşehir'de 2008 yılındaki birleşmeyle birlikte Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet veren binalar yıkıldı. Yerine yeni projeler geliyor.

Kırşehir Nasuhdede'deki eski SSK hastanesi yıkılıyor!

Kırşehir Nasuhdede Mahallesi'nde bulunan eski SSK hastanesinin yıkımına başlandı. Eski SSK hastanesinin yerine Endüstri Mesleki ve Teknik Lise'nin yapılması düşünülüyor.

kırşhir diş hastanesi nerede Haberi

kırşhir diş hastanesi nerede


Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışında Türkiye genelinde 710 adet tam donanımlı ambulans dağıtacaklarını söyleyen Bakan Müezzinoğlu, “İnşallah 2023 vizyonunda gayri safi milli hasıla milli bütçesinin 2 trilyon olduğu bir ülke olup dünyada ekonomisi gelişmiş güçlü ilk 10 ekonomi arasına gireceğiz. Bunu başarabildiğinizde inanıyorum ki o merpenin basamaklarında önemli gelişmeler elde etmiş olacağız. Geçmişte birçok başarılara imza attık. Dünyaya medeniyet sunmuş bir milletin mensuplarıyız. Bu medeniyetin fışkırdığı topraklardır buralar. Dostluğun, yardımlaşmanın ve güvenin medeniyet bulduğu topraklar buralar. Ahi Evran’ın buralarda bize ait bir medeniyeti, dünyaya mal ettiği topraklar buralar. Dolayısıyla sözün ve güvenin ne olduğunu ve birlikte nelerin başarılabileceğinin en güzel örneklerinin dünyaya sunulduğu bir bölgedeyiz. Bu bölge; kültür, medeniyet, ozanlar, gönül insanlarının bölgesi. İnşallah geleceğe de bu hazinelerle...