04 / 05 / 2024

Kış olimpiyatları mehmet şimşek

Kış olimpiyatları mehmet şimşek

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önümüzdeki dönemde özelleştirilmesi düşünülen alanları açıkladı.Kısa zaman içinde elektrik üretim santralleri, otoyol ve köprüler, bazı limanlar ve Erzurum Kış Olimpiyatları Tesisleri'ni özelleştirilecek.

Bankacılık kaynakları: Mehmet Şimşek bankalarla görüşecek

Bankacılık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek haftaya bankalarla bir araya gelecek. Bankacıların Reuters'a verdiği bilgiye göre, Bakan Şimşek bankalarla görüşecek.

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Mehmet Cengiz'in İngiltere'de gayrimenkul aldığı iddiası!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, köşesinde Mehmet Cengiz'in Londra'daki şirketini ve gayrimenkullerini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arık ve Mehmet Alkılıç tarafından kuruldu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Mehmet Sinan Tara 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde!

Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu. Listenin ikinci sırasında 70 milyon 510 bin 854 liralık vergiyle Mehmet Sinan Tara yer aldı.

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Antalya'daki 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor!

Antalya'nın simge camileri arasında olan 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor, çalışmalar tamamlandığında cami müze işlevi görecek.

Mehmet Kaşkaya'nın arsa ve daireleri paylaşılamıyor!

Mehmet Kaşkaya mirasında sorunlar bitmiyor. Ankara'da 30 yıl kapıcılık yapan Mehmet Kaşkaya’nın 11 daire, arsa, 1 kilogram altın ve 700 bin liradan oluşan mirası paylaşılamıyor. 

Mimar Sinan'ın Kocaeli'deki 438 yıllık eseri yenileniyor!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 1579 yılında Mimar Sinan tarafından yapılan 438 yıllık Pertev Mehmet Paşa Camii, 3 yıl sürecek kapsamlı bir restorasyona girdi.

ODTÜ Mimarlık öğrencilerinden Mehmet Kocadon’a ziyaret!

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ile son sınıf öğrencileri, Bodrum’daki Çatal Ada’da başlattıkları öğrenci projesi kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Karabük'te 250 yataklı ek hastane için ilk adım atıldı!

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, “Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yapılması planlanan 250 yatak kapasiteli ek bina ve Tıp Fakültesi binası için nihai sonuca ulaştık ve mutabakata vardık." dedi.

Kütahya Simav Devlet Hastanesi'nde sona yaklaşıldı!

Simav'da 24 Mayıs 2015 tarihinde 31 bin metrekarelik bir alan üzerine dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoglu'nun katılımıyla temeli atılan 150 Yataklı Simav Devlet Hastanesinde mutlu sona yaklaşıldığı öğrenildi.

Kış olimpiyatları mehmet şimşek Haberi

Kış olimpiyatları mehmet şimşek

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önümüzdeki dönemde özelleştirilmesi düşünülen alanları açıkladı. Kısa zaman içinde elektrik üretim santralleri, otoyol ve köprüler, bazı limanlar ve Erzurum Kış Olimpiyatları Tesisleri'ni özelleştireceklerini belirten Şimşek, "Geliri Halkbank'a aktarılmak üzere Halk Sigorta ile Halk Emeklilik'i de özelleştirmeyi düşünüyoruz" dedi. 


SIRADA SPOR TOTO VAR 

Şimşek, yakın zamanda Spor Toto'nun özelleştirmesini de yapmayı düşündüklerini bildirdi. Yapılacak yasal düzenlemenin ardından at yarışlarının özelleştirme sürecine de başlanacağını anlatan Şimşek, şöyle konuştu: "Devlet artık şans oyunlarını oynatma görevini özel sektöre devredecek ve denetleme fonksiyonuna yoğunlaşacak. Buradaki amacımız da büyüyen sektörden uluslararası markalar yaratabilmek, her alanda olduğu gibi bu sektörde de kayıtdışını kontrol altına alabilmek. Kısa zaman içinde Milli Piyango İdaresi'ni bu fonksiyonu etkin bir şekilde yerine getirebilmesi amacıyla yeniden yapılandıracağız." Şimşek, 25 şeker...