03 / 10 / 2024

Kısık Transfer İstasyonu yenileme

Kısık Transfer İstasyonu yenileme

Menderes, Gaziemir ve Torbalı belediyelerinin topladığı evsel atıkların Harmandalı Düzenli Depolama Tesisi'ne taşınmak üzere kabulünün yapıldığı Kısık Transfer İstasyonu'ndaki yenileme çalışmaları tamamlandı.

Finans devine kara para aklama cezası

Dünyanın en büyük transfer şirketlerinden olan Wise, kara para aklamada önlem almadığı gerekçesiyle Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ekonomi Denetleme Kurumu tarafından 310 bin sterlin ceza ödemeye mahkum edildi.

Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu'nu hizmete açtı.

Bitlis Güroymak Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu vatandaşların hizmete açıldı.

Kocaeli'ye 112 Acil İstasyonu binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bağçeşme’deki eski Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’nün bir bölümünü İzmit 8 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olarak hizmet vermesi için İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis etti. 

Propa Vista mağazaları için ön talep süreci başladı!

Kartal Yakacık Metro İstasyonu ve E-5 karayolunun hemen yanında yükselen Propa Vista projesindeki mağazalar için ön talep süreci başladı.

Rönesans, Rusya’da 1.7 milyar dolarlık usulsüz transferle suçlandı!

Rusya’da önemli projelere imza atan Rönesans İnşaat’ın St. Petersburg şehrinde bulunan merkez ofisine, Rusya Federal Güvenlik Servisi baskın düzenledi. Şirketin, yurtdışına 1.7 milyar dolarlık transfer gerçekleştirdiği iddia edildi. Rönesans ise suçlamaları reddetti.

Mersin'e katı atık transfer istasyonu!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin en gözde ilçelerinden olan Erdemli’de Katı Atık Transfer İstasyonu hayata geçiriyor.

Niğde'de yatırımlar ihaleye çıkıyor!

Niğde'de Toplum Sağlık Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu gibi sağlık yatırımları ihaleye çıkıyor.

Gaziantep Katı Atık Transfer İstasyonu tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin İslahiye ilçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde hayata geçirdiği Katı Atık Transfer İstasyonu’nun açılışı yapıldı

Ceylanpınar Katı Atık transfer İstasyonu tamamlandı!

“Temiz bir çevre” sloganıyla çalışmalarını yürüten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar ilçesinde hayata geçirdiği Katı Atık transfer İstasyonunu açıyor.

Şanlıurfa'ya katı atık transfer istasyonu kuruluyor!

13 ilçeye eşit hizmet götürme parolasıyla hareket eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi alt ve üst yapı, sosyal ve kültürel hizmetlerin yanı sıra Şanlıurfalı vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Manisa'ya katı atık transfer istasyonu inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci oturumu Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.

İzmir Selçuk’a katı atık transfer merkezi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hizmet verdiği ilçelerdeki çevre projelerine bir yenisini daha ekliyor. Selçuk'ta hayata geçirilecek katı atık transfer merkezi, benzerlerinden farklı olarak tamamen kapalı sistemle çalışacak ve aynı anda 2 TIR’a birden aktarım yapılabilecek.

Kısık Transfer İstasyonu yenileme Haberi

Kısık Transfer İstasyonu yenileme


Menderes, Gaziemir ve Torbalı belediyelerinin topladığı evsel atıkların Harmandalı Düzenli Depolama Tesisi'ne taşınmak üzere kabulünün yapıldığı Kısık Transfer İstasyonu'ndaki yenileme çalışmaları tamamlandı. Kapasitesi günlük 150 tondan 400 tona çıkarılan tesisle birlikte, çöp dolum boşaltımını daha kısa sürede, daha az maliyetle ve güvenli bir şekilde yapmak üzere modernize edilen 20 adet römork da törenle hizmete girdi. 


Arıtmasız, kanalizasyonsuz yer kalmayacak

Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İZSU Genel Müdürlüğü'nün yaptığı arıtma, kanalizasyon, içme suyu projeleri, çamur çürütme kurutma tesisi, dere ıslahları gibi çalışmaların tüm Türkiye'ye örnek olması gereken yatırımlar olduğunu dile getirdi. Başkan Kocaoğlu, yeni bağlanan 9 ilçedeki eksik projelerin de tamamlanması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Önümüzdeki yıllarda İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde arıtmasız, kanalizasyonsuz yer kalmayacak" dedi. 


'Yaptırmayalım' değil, kontrol...