29 / 04 / 2024

kişisel halı danışmanlığı MyHome Halı

kişisel halı danışmanlığı MyHome Halı

Hangi halı hangi mobilyada güzel durur karasızlığıyla onlarca halıyı yere serip kaldırma devri sona eriyor. MyHome Halı kişisel halı danışmanlığıyla bu yükü ortadan kaldırıyor. MyHome Halı kişisel halı danışmanlığı sunuyor...

Kişisel bakımınız için Braun'dan alabileceğiniz müthiş ürünler! İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bakımlı olmak günümüz dünyasında çok önemli. Ancak güzellik merkezine gitmek her zaman mümkün olmuyor. Bu durumda kişisel bakımı evde yapmak çok cazip bir seçenek haline geliyor. İşte Braun'un hayatınızı kolaylaştıracak, güzelliğinize güzellik katacak ürünleri ve fiyatları..

Arzum'dan özel tasarım kişisel bakım aletleri! 7 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Sektöre ilk olarak elektrik süpürgeyle giren Arzum markası, küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde de "yenilikçi, inovatif" olmayı hedefliyor. 

Wassel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wassel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ebrahım M.A. Al-Halılı tarafından kuruldu.

Objektıf Group Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Objektıf Group Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile  Halım Arar tarafından kuruldu.

İki Yaka İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İki Yaka İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Fatih Portakal'dan kişisel verilerinin sızdırılmasıyla ilgili Murat Kurum'a tepki!

Kişisel verilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığını soran, sorusu cevaplanmadığı için de CİMER'e başvuran gazeteci Fatih Portakal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a tepki gösterdi...

Sbm Group Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbm Group Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Said Hal-Abderrahman tarafından kuruldu.

Ünlülere de gayrimenkul danışmanlığı yapan şirkette taciz iddiası!

İki kadın, ABD’de ev almak isteyen kişiler için danışmanlık yapan gayrimenkul şirketinin sahibi eski patronlarının kendilerini taciz ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Aslan Kişi Danışmanlık Pazarlama Lojistik Eğitim ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kişi Danışmanlık Pazarlama Lojistik Eğitim ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aslan ve Rasim Kişi ortaklığında kuruldu.

Aprilcash Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!     

Aprilcash Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zakariya Alı F. Ben Halım tarafından kuruldu. 

Çisel İnşaat Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Çisel İnşaat Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akgün tarafından kuruldu.

Smart Halı Ve Oto Kiralama Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Halı Ve Oto Kiralama Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Mukhtar Benotman tarafından kuruldu. 

Art Design'dan ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti!

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

kişisel halı danışmanlığı MyHome Halı Haberi

kişisel halı danışmanlığı MyHome Halı

Hangi halı hangi mobilyada güzel durur karasızlığıyla onlarca halıyı yere serip kaldırma devri sona eriyor. MyHome Halı kişisel halı danışmanlığıyla bu yükü ortadan kaldırıyor…

Halı alınacağı zaman hanımların en büyük derdi, acaba bu halı mobilyam ile uyumlu olur mu sorusudur. Bu sorunu ortadan kaldırmak isteyen halı firmaları ise seçilen ürünleri ayırır, adrese gider hepsini serer toplar, olmadıysa tüm bu süreç yeniden başlar.


İşte MyHome halı 50 yıllık tecrübesiyle yine öncülüğünü sürdürüyor ve hem müşteriye hem de firmaya büyük bir yük getiren bu durumu ortadan kaldırmak için yepyeni bir uygulama başlatıyor; Kişisel Halı Danışmanlığı…

Sadece bir fotoğrafla, dekorasyonunuza en uygun alternatifleri profseyonel tasarımcılar seçiyor ve size gönderiyor...


Özgün, kendine ait kimliği olan bir ev dekorasyonu için seçim yapmak bazen aylar sürebiliyor. Sehpanın üzerindeki küçücük...