14 / 05 / 2024

kışla mahallesi kentsel dönüşüm son durum

kışla mahallesi kentsel dönüşüm son durum

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'da 'Kentsel Dönüşüm Aileleri'nin katılımıyla düzenlenen 'Dönüşüm Devam Ediyor' programına katıldı.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Bingöl Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl'de Düzağaç İl Özel İdare karşısında bulunan yaklaşık 3 bin ailenin yaşadığı Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor.

Meram Küçükaymanas kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Mayıs'ta!

Meram Belediyesi tarafından Küçükaymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi ihale ediliyor. Toplam 195 konutun yapılacağı inşaat için ihale 2 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Meram Küçükaymanas'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Meram Belediyesi, Küçükaymanas Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 4 Nisan'da yapılacak..

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta düzenleniyor..

Kanarya Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi tanıtıldı!

Kanarya Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz proje hakkında bilgiler vererek, vatandaşların sorularını yanıtladı

Muş Kale Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Yaklaşık iki yıl önce uygulamaya başlanan Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde sona yaklaşıldı. Fiziki gerçekleşmenin yüzde 95’i tamamlanan projenin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor.

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 6 Temmuz'da 1. etap yapım ihalesine çıkacağı Konak ilçesi Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesi mahkemelik oldu. İşte dönüşümde son gelişmeler...

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında kuralı olarak satışa sunulan 412 konutun yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri 20 Mart - 4 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ kura sonucu 3+1 tam isim listesi!

Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ kura sonucu 3+1 tam isim listesi henüz belli olmadı. Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ kura sonucu 3+1 tam isim listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

kışla mahallesi kentsel dönüşüm son durum Haberi

kışla mahallesi kentsel dönüşüm son durum

İstanbul Cevahir Otel'inde gerçekleştirilen törene Yüreğir Kışla Kentsel Dönüşüm alanından ev sahibi olacak olan Halil Serpil Balaban çifti ve çocukları katıldı. 

HEPİMİZ ÇOK HIZLI HAREKET ETMELİYİZ 

Törende bir konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce kayıpları telafi etmek için belediye başkanlarının bakanlıkların, hükümetin koşması gerektiğini belirterek 'Bir an evvel, deprem gelmeden riskli bina, riskli alan problemi olabildiği kadar aza insin ve Türkiye bu kayıplarını koştuğumuz için, daha hızlı hareket ettiğimiz için karşılayabilsin.' dedi. 

KENTSEL DÖNÜŞÜME CESARET EDEN BELEDİYELERİ ALKIŞLIYORUM 

Kentsel Dönüşüm'ün gelişmiş ülkelerde bile uzun zaman aldığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı idris Güllüce 'Kentsel Dönüşüme cesaret eden, bunu yapmaya çalışan belediye başkanlarını alkışlamak lazım. Türkiye de kentsel dönüşüm beklediğimizden daha hızlı ilerliyor. Kentsel dönüşüm bittiğinde deprem riskinin azalacaktır. 3 milyar liralık...