04 / 05 / 2024

Kissebükü koyundaki tatil projesine tepkiler

Kissebükü koyundaki tatil projesine tepkiler

Kissebükü Koyu'nda yapılacak tatil köyü projesinin iptali için mücadele veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Yerele önem veren zihniyetin oluşması lazım" dedi.

Ara tatil bekleyen öğrencileri sevindirecek haber! Kasım ara tatili uzatıldı mı? 

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 9 günlük ara tatil için geri sayım başladı. Tatil planları yapan öğrencilere güzel bir haber daha geldi. Kasım ara tatili uzatıldı mı? Ara tatilin süresi ne kadar olacak? Okullar ne zaman kapanacak? İşte bu merak edilen soruların yanıtları…

Son 4 yılda TL, Sterlin karşısında 4 kattan fazla eridi! İngilizler, akın akın Türkiye’ye geliyor!

Türk Lirası, Sterlin karşısında 4 kattan daha fazla değer kaybına uğrayınca, Türkiye İngiliz tatilcilerin gözde tatil yerlerinden biri oldu. 2019 yılına kıyasla tatil için Türkiye’yi tercih eden İngilizlerin sayısının arttığı belirtiliyor.

İstanbul ve Ankara dahil 21 şehirde okullar tatil! Valiler peş peşe açıkladı! Yarın okullar açık mı, tatil mi?

Türkiye genelinde kar yağışı devam ediyor. Son dakika bilgilerine göre, yoğun kar yağışı nedeniyle dokuz şehirde okullar tatil edildi.

Tatilciler dikkat! Ucuz tatil yapmak mümkün

Oteller ile havayolu şirketlerin maliyetleri rekor düzeyde artış gösterdi. Bu nedenle de artık ucuza tatil yapmak hayal oldu. Uzmanlar bunun dünya çapında mümkün olmadığını dile getiriyor. 

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Kissebükü oteli projesinin imar planı mahkeme kararıyla iptal edildi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Bodrum Kissebükü Koyu'nda, alan genişleterek yaptırdığı yeni imar planı, Muğla 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi...

Tatil dolandırıcılığına dikkat!

Tatil hayali kuranlar, otelde kalmak, yazlık almak, devre mülke girmek ya da turlarla gezmek seçeneklerini tercih ediyor. Avukat Elvan Kılıç tatil planı yapanların dolandırıcıların hedefi olmama konusunda yavsiyelerde bulundu.

Kissebükü'ndeki otel yatırımı mecliste!

Bodrum Kissebükü'ndeki bir otel yatırımına ve şahsına yönelik iddialar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bodrum'daki Kissebükü Koyu'nun imara açıldığı iddiası TBMM'de!

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Kissebükü Koyu'nun imara açıldığı iddiası TBMM gündemine taşındı.İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bodrum Kissebükü’ndeki Adalıyalı Koyu için betonlaşma uyarısı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un sahibi olduğu ETS şirketinin otel yapmak istediği Bodrum Kissebükü’ndeki Adalıyalı Koyu için betonlaşma uyarısı yapıldı.

Körfez Termal Devre Mülk projesindeki 444 devre mülk 5,7 milyona satıldı!

Körfez GYO, Körfez Termal Devre Mülk projesinde yer alan toplam ekspertiz değeri 4 milyon 511 bin TL olan 444 adet devre mülkü Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devre Mülk İşletmeciliği'ne KDV dahil 5 milyon 728 bin 677,33 TL'ye sattı...

Sera Group'tan Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group imzası taşıyan Barbaros Reserve-Bodrum Residences, 49 yıllık devre tatil modeliyle satışa sunuldu. Firma şimdilerde Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Körfez Tatil Beldesi projesinin 2016 sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir Edremit Güre'de bulunan Körfez Tatil Beldesi projesine ait olan 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kissebükü koyundaki tatil projesine tepkiler Haberi

Kissebükü koyundaki tatil projesine tepkiler

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon beraberindekilerle birlikte Kissebükü'nü ziyaret etti. Gökova'nın cennet koylarından, Mavi Yolculuğun ilk durağı olan Kissebükü Adalıyalı Mevkii'nde yapılacak tatil köyü projesinin iptal edilmesi ve durdurulması için hukuk mücadelesi veren Bodrumlu sivil toplum kuruluşlarının mücadelesi sürerken, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da aralarında bulunduğu bir heyet koya gitti. 


Ziyarette, Muğla Milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Prof. Dr. Nurettin Demir, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı. 


Yerel yönetimin fikirleri... 

Her yıl binlerce yat ile yüz binlerce turistin sadece...